ACER Aspire

ACER Aspire

Een Acer Aspire laptop kopen, is kiezen voor kwaliteitsvolle laptops die dat ook uitstralen. Elke Acer laptop is uitgerust met de laatste generatie Intel processor en dat merk je: Werk, speel en deel nog sneller! Ontdek de dunne Aspire S7 om echt overal te werken, de Aspire V3 serie biedt je een gamma aan krachtige laptops voor veel opslagruimte en de Aspire E-serie van Acer is een praktische laptop voor dagelijks gebruik. Ontdek een wereld van mogelijkheden in het Acer Aspire filmpje en lees meer over elke serie hieronder:


Aspire S7 een laptop om overal mee te nemen

De Aspire S7 is een stijlvolle laptop die je makkelijk meeneemt en overal gebruikt. Je geniet van de snelle prestaties van de Intel® Corei5-3337U processor.

Dankzij het Full HD touchscreen heb je geen muis meer nodig en deel je al je foto’s, video’s en andere content makkelijk via Facebook, Pinterest, Instagram,…

Je werkt of maakt plezier van ’s morgens vroeg tot ’s avonds laat: Het toetsenbord licht automatisch op.

De Acer TwinAir-koeling houdt je Aspire S7 koel, ook wanneer je hem op de trein of in de auto gebruikt.

Aspire V3 een laptop voor ultieme prestaties

Je werkt snel, gebruikt grafische toepassingen zonder snelheid te verliezen en jouw Full HD scherm geeft alles weer in de beste kwaliteit.

Geniet van al jouw video’s en films via het Dolby® Home Theater® v4-geluid en een Blu-ray Disc™-station.

De Acer Aspire notebook heeft een 4e generatie Intel® Core™-processor en NVIDIA® GeForce® GTX 760M grafische kaart met 2GB dedicated GDDR5 VRAM.

Sla echt alles op en nóg meer: een optionele tweede harde schijf en maximaal 32GB DDR3-geheugen geven je alle ruimte die je nodig hebt om je werk en al je films, series, grafische creaties en nog veel meer op te slaan. Om alles meteen beschikbaar te stellen wanneer je dat wenst, maak je gebruik van een solid state drive. Je deelt alles eenvoudig met je smartphone, tablet en pc dankzij AcerCloud™.

Aspire E-serie een praktische laptop voor dagelijks gebruik


De drie onderstaande laptops uit de Aspire E-serie gebruik je dag in dag uit. Elke dag kan je op deze krachtige laptop met laatste generatie Intel® Core processor rekenen om te werken en je na het werk te ontspannen.

Connecteer je laptop met je andere apparaten, deel een foto van je tablet op je Facebook pagina via je Aspire laptop en stuur een video die je bewerkte naar je geconnecteerde smartphone.

Intel, het logo van Intel, Intel Inside, Intel Core, Ultrabook en Core Inside zijn handelsmerken van Intel Corporation in de Verenigde Staten en andere landen.

Reacties