Coyote S radarverklikker met dashcam

Coyote S radarverklikker met dashcam

Een Coyote radarverklikker en een dashcam zijn tegenwoordig handige toestellen voor iedereen die vaak onderweg is. Coyote lanceerde daarom de Coyote S met opnamefunctie. Zo heb je in 1 toestel alles wat je nodig hebt!

Dashcam

Een ongeval is helaas soms rap gebeurd en absoluut niet fijn. Niet fijn, want er is schade en zoveel papierwerk. Als de tegenpartij dan ook nog moeilijk doet, is het plaatje van dé onvergetelijke en slechte ervaring volledig af. Een dashcam kan je hierbij al een stuk helpen. Alles staat op video, dus geen discussie mogelijk!

De Coyote S radarverklikker met dashcam beschikt over een opnamefunctie. De camera neemt alles op wat hij door je voorruit ziet in fragmenten van 10 minuten. Na vier fragmenten opgeslaan te hebben, overschrijft de Coyote S de opnames met nieuwe fragmenten. Bij een schok, worden de laatste 10 minuten automatisch of met een druk op de knop opgeslaan. Zo beschikt het geheugen enkel en alleen over de nuttige opnames.

De opnames van de dashcam kan je gemakkelijk bekijken en gebruiken bij het aansluiten van je Coyote S met jouw computer, aan de hand van een USB-kabel. De snelheid waaraan je reed wordt op de opnames niet weergegeven. Voorlopig is de dashcam view ook beschikbaar op de iCoyote app, maar kan je er geen opnames mee maken.

Nieuwigheden Coyote S vs. klassieke Coyote

Wie de Coyote al kent, weet dat het veel voordelen heeft. De vaste en mobiele radars, verklikt hij in jouw voordeel. Ook nuttige info voor onderweg, zoals de snelheidsbeperkingen en ongevallen bijvoorbeeld worden je ook meegedeeld. Wat heeft deze S versie dan meer, behalve de dashcam?

Het 4" touch screen van de Coyote S, is om te beginnen net iets groter dan de vorige versies en beschikt nu ook over drie knoppen. Geen gesukkel meer dus met het touch screen tijdens het rijden! Wie ook niet gemakkelijk aan de knopjes kan komen, kan ook gewoon zijn of haar stem gebruiken, dankzij de spraakherkenningsfunctie.

De verkeersinformatie is tevens verbeterd. De vertragingstijd in de files bijvoorbeeld wordt nu ook meegedeeld, net als waarschuwingen omtrent mist, staat van de wegen of spookrijders. Indien je de snelheidsbeperking overschrijdt, kleuren de knoppen op het scherm rood en gaat er een lichtje knipperen.

Er zijn verschillende Coyote abonnementen beschikbaar, voor één of meerdere jaren. Koop je Coyote S radarverklikker met dashcam bij Exellent en krijg gratis 1 maand abonnement!

Bekijk hier alle andere Coyote producten, beschikbaar bij uw Exellente vakman.

COYOTE S (DGCOYOTES)
COYOTE

COYOTE S (DGCOYOTES)

218,99
binnenkort leverbaar

Bekijk hier alvast de 2-talige test van de Coyote S in België!

Reacties