Overzicht meest populaire apps

Hier heb je een overzicht met de meest populaire en interessante apps voor jouw smartphone

Heb je nog geen smartphone? Surf snel naar onze webshop en klik op smartphone om je favoriete toestel te kiezen!

WhatsApp

WhatsApp

Met deze app stuur je gratis berichtjes, video of afbeeldingen naar andere WhatsApp gebruikers. Compatibel met alle besturingssystemen.

iphone ipod of ipad android

facbook

Facebook

Alle Facebook voordelen aangepast voor jouw gsm. Lees op elk moment de status-updates van je vrienden en reageer als eerste! Je kan sinds kort ook inchecken op plaatsen via de smartphone applicatie.

iphone ipod of ipad android

twitter

Twitter

Micro-bloggen op je gsm. Volg iedereen overal en plaats tweets waar en wanneer je wilt. De Twitter-app zit mooi in elkaar en zit boordevol nuttige functies.

iphone ipod of ipad android

shazam

Shazam

Wil je weten hoe een liedje heet? Hou je gsm in de buurt van het geluid en Shazam herkent om welke artiest en nummer het gaat. Daarnaast heb je vaak onmiddellijk de mogelijkheid om het liedje te downloaden.

iphone ipod of ipad android

AngryBirds

Angry Birds

Verslavende game met hoog fun-factor. Je katapulteert "angry birds" naar de varkens die je eiren steelden. Elke vogel heeft een speciale functie om nog effectiever te werk te kunnen gaan in de strijd tegen de hebberige varkens.

iphone ipod of ipad android

eBay

eBay

Nooit meer overboden worden of net te laat zijn! Volg al je transacties met de mobiele applicatie van eBay.

iphone ipod of ipad android

yelo

Yelo

Enkel voor Telenet klanten! Kijk TV met je iPhone of iPad (enkel via wifi) en programmeer je Telenet Digibox of Digicorder met je gsm vanop afstand. Om Yelo te gebruiken moet je ook een Telenet internet abonnement hebben.

iphone ipod of ipad

belgacomOveralTV

Belgacom Overal TV

Enkel voor Belgacom Tv klanten! Bekijk de programmagids, programmeer je ontvanger en kijk TV met je gsm (via 3G of via wifi).

iphone ipod of ipad android

foursquare

Foursquare

Check in met je gsm op eender welke plaats, spaar punten per check in en versla al je vrienden op dit leuke location-based netwerk. Ook handig om nieuwe plaatsen te ontdekken om te gaan eten, uit te gaan of te winkelen.

iphone ipod of ipad android

sportstracker

Sportstracker

Bekijk, analyseer en deel je loop-, fiets, wandel- of andere sport met deze app. Je krijgt een mooi overzicht van alle snelheden, hoogteverschillen of hartslagniveaus. Om je hartslag te meten heb je nog een extra accessoire nodig.

iphone ipod of ipad android

dropbox

Dropbox

Synchroniseer documenten tussen pc, tablet en gsm + deel mappen volgens eigen keuze met andere personen. Dropbox doet het allemaal en slaat een backup op online zodat je nooit meer je documenten kwijt geraakt!

iphone ipod of ipad android

Al deze applicaties kunnen enkel op smartphones geïnstalleerd worden.