Braun CoolTec

Braun CoolTec

Het 1ste scheerapparaat ter wereld met actieve koeltechnologie! Wangen die kissproof zijn, in geen tijd! Zelfs voor een gevoelige huid. Vergeet roodheid, kleine rode vlekjes, een droge, schilferende huid die ruw aanvoelt of kleine snijwondjes.

Het Cooltec scheerapparaat laat een koel, verfrissend gevoel achter op je huid na het scheren en past zich aan de vorm van je gezicht aan.

De Thermo-Electric-Cooling technologie verspreidt ook tijdens het scheren een energieke koelte zonder het gebruik van gels, aftershaves of lotions.

De Braun Cooltec is een ijskoude killer van alle haartjes, ook die vervelende mini haartjes die in alle richtingen groeien. Schuif de trimmer uit om ook langere haren nauwkeurig te trimmen en kies Wet of Dry terwijl de actieve koelingtechnologie de irritatie minimaliseert bij het scheren.


Wat heeft de Braun CoolTec nog meer in petto voor je?
Als winnaar van de Reddot design award, is het scheerapparaat een echte revelatie in design zowel als in gebruiksgemak. Het scheerapparaat is afspoelbaar, oplaadbaar en snoerloos en bovendien staat er een vergrendeling op.
Geen ingewikkelde toestanden en allerlei knopjes! Jij kiest hoe je jouw baard trimt.

BRAUN SCHEERAPPARAAT COOLTEC CT2CC WD (BPCT2CC)
BRAUN

BRAUN SCHEERAPPARAAT COOLTEC CT2CC WD (BPCT2CC)

182,99
binnenkort leverbaar

Reacties