LG HOM-BOT3 robotstofzuiger

LG HOM-BOT3 robotstofzuiger

De ronde robotstofzuiger is ondertussen door velen bekend. Slim en handig, stofzuigt hij je huis proper op het moment dat jij het wenst, ook al ben je niet thuis. LG stelt nu de HOM-BOT3 voor, met een vierkant ontwerp. Sneller, efficiënter en slimmer: de HOM-BOT3 zal er meer dan één verbazen!

Sneller

De slimme HOM-BOT3 weet waar hij harder zal moeten werken. Op tapijten bijvoorbeeld, moet de draaikracht sneller zijn dan op een effen vloer, zodat zoveel mogelijk deeltjes die diep tussen de haartjes van de tapijt genesteld zijn, ook verdwijnen. De HOM-BOT3 schakelt daarom automatisch over op een Turbo-Modus stand wanneer hij naar een tapijt overgaat.
Weet je het nog, die rugpijn na het stofzuigen van je tapijten met een manuele stofzuiger? Wel, met de HOM-BOT3 verdwijnt die even snel als de kleinste stofdeeltjes of kruimels! Wie wil er nog een koekje in de zetel?

Efficiënter

Het vierkante concept van de HOM-BOT3 van LG is niet alleen maar om beter op te vallen tussen de andere robotstofzuigers. Een vierkant, is namelijk ook groter en hoekiger! De borsteltjes die alles naar de zuigmond brengen zijn langer en beter geplaatst in de hoeken, zodat ze meer kunnen meepakken onderweg.
De hoeken thuis, zijn dan ook altijd moeilijker bereikbaar, zeker voor een ronde stofzuiger. De vierkante HOM-BOT3 robotstofzuiger van LG is daarom niet alleen maar sneller, hij is ook efficiënter. Gedaan met de pluisjes of stofdeeltjes die zich lekker in de hoekjes schuilen!

Slimmer

Dankzij de verbeterde Dual Eye 2.0 camera, kan de HOM-BOT3 zelfs in het donker nu even efficiënt werken. Op basis van de bovenste camera, maakt de HOM-BOT3 robotstofzuiger een scan van de kamer waar hij zich bevindt. Zo berekent hij met de SLAM-II technologie zijn snelheid en de locatie van de objecten om zo nergens meer tegen aan te botsen!
Omdat het vierkante design dan ook een grotere oppervlakte dekt dan de ronde robotstofzuigers, beschikt de HOM-BOT3 over een grotere dweilmop voor een nog properder resultaat.
Het reinigingssysteem van de HOM-BOT3 van LG filtert dan ook de vuile restjes uit de lucht, zodat er geen vervuilde lucht meer wordt geblazen.

Sta je al te popelen om de HOM-BOT3 thuis te halen? Bestel die online of ga langs bij je Exellente vakman in de buurt!

LG HOMBOT 3 AAEQBNL (LGVHOMBOT3AAEQB)
LG

LG HOMBOT 3 AAEQBNL (LGVHOMBOT3AAEQB)

Online niet meer beschikbaar, informeer voor de stock bij uw specialist.

Reacties