BRAUN STYLER SATIN HAIR EC 1 (BREC1)

BRAUN EC1 Krultangen

Gezondste manier van krullen maken voor glanzend haar met de unieke IONTEC. Braun Satin HairT 7 Curler met IONTEC is speciaal ontwikkeld om de glans en gezondheid van het haar te herstellen bij het stylen.
  • Type : Krultang
  • Temperatuur : 125° tot 185°C.
  • Keramische platen : Zwart
  • Ionentechnologie : Zwart
Online niet meer beschikbaar, informeer voor de stock bij uw specialist.

Dit artikel wordt niet meer verkocht via de online shop. Klik hier voor alternatieve producten of neem contact op met jouw persoonlijke vakman voor meer informatie.

Zoek een verdeler in uw buurt

top

Uitgebreide omschrijving van BRAUN STYLER SATIN HAIR EC 1 (BREC1)

Gezondste manier van krullen maken voor glanzend haar met de unieke IONTEC. Braun Satin HairT 7 Curler met IONTEC is speciaal ontwikkeld om de glans en gezondheid van het haar te herstellen bij het stylen.

IONTEC


IONTEC is een baanbrekende innovatie van Braun Research. IONTEC is een technologie die speciaal ontworpen is om de gezondheid van uw haar te beschermen, u kunt er dan vanuit gaan dat het stijlen uw haar niet beschadigt. Het zorgt ervoor dat de glans, de zachtheid, de gezondheid en de vitaliteit van het haar absoluut geen gevaar lopen als u één van de warmte-apparaten gebruikt. Het is zelfs bewezen dat IONTEC de gezondheid van uw haar proactief herstelt. Groene ionenstralen sturen miljoenen satijnionen op effectieve wijze door uw haar, om vochtdeeltjes aan de lucht te onttrekken terwijl u aan het stijlen bent. Satijnionen omwikkelen ieder individuele haar en herstellen snel de vochtbalans van uw haar, omdat ze het vocht dat meestal verdwijnt bij te warm stijlen weer terug naar binnen transporteren.

Voor prachtig glanzend, zacht haar.

Keramische verzorgingscilinder.
Garandeert een evenwichtige warmteverdeling om beschadiging, "hot spots" en bovenmatig uitdrogen te voorkomen, beschermt de gevoelige haarpunten en de gezondheid van de cuticula.

Nauwkeurige warmteregeling.
Ontwikkeld volgens wetenschappelijk advies van DWI, een onafhankelijk Duits instituut voor vezelonderzoek - om de gezondheid van het haar actief te beschermen.


top

Wijzigen - Technische specificaties - BRAUN EC1 Krultangen

Product nummer : EC1
Merk : BRAUN
Type : Krultang
Temperatuur : 125° tot 185°C.
Keramische platen : Zwart
Ionentechnologie : Zwart
Display : Zwart
Aan/uit-schakelaar : Zwart
Wafelplaatjes : B
Kleur : Zwart/zilver
Voeding : Netstroom Netstroom / batterij (
Code : BREC1

top

Reviews

Er zijn nog geen reviews voor dit product.


Schrijf als eerste een review
top

Schrijf een beoordeling

Verwant aan EC1 van BRAUN