Binnenkort leverbaar, gebruik de contactfunctie rechts onderaan voor meer informatie

PHILIPS SCHEERAPPARAAT S540026 * (PHS540026)

PHILIPS S540026 Scheerapparaten Oplaadbaar, Afwasbaar, Wet / Dry functie

Kwaliteit
Prijs
  • Oplaadbaar : Ja
  • Voeding : batterij Netstroom / batterij (e
  • Autonomie : 45 min
  • Oplaadtijd : 1 uur
PHILIPS SCHEERAPPARAAT S540026 * (PHS540026)PHILIPS S540026 Scheerapparaten - Oplaadbaar, Afwasbaar, Wet / Dry functiePHILIPS
149,99
inclusief gratis verzending of afhaling
Kwaliteit
Prijs
4 sterren, op basis van 11 recensies

top

Wijzigen - Technische specificaties - PHILIPS S540026 Scheerapparaten

Product nummer : S540026
Merk : PHILIPS
Oplaadbaar : Ja
Voeding : batterij Netstroom / batterij (e
Autonomie : 45 min
Oplaadtijd : 1 uur
Afwasbaar : Ja
Wet / Dry functie : Ja
Kleur : zwart/zilver/blauw
Code : PHS540026

top

Reviews

PuckDS schreef op Saturday 23 January 2016
Kwaliteit
Prijs
Op zich valt het toestel wel goed mee gezien de prijsklasse. Het scheert even goed en snel als een wat gebruikt scheermesje, maar is zeker geen concurrent voor een vers vlijmscherp mesje.

Het is natuurlijk wel een stuk properder en makkelijker schoon te maken dan via het klassieke scheermesje.

Het SmartClean-systeem is trouwens enorm luidruchtig. Soms had ik een half uur naderhand nog geluiden uit de badkamer komend, best wel vervelend als je wil slapen dus wel iets om rekening mee te houden. Daarnaast neem het systeem ook redelijk wat plaats in beslag. Het kan ook niet zo maar in de kast omdat het redelijk breed en hoog is.

Yargo schreef op Tuesday 19 January 2016
Kwaliteit
Prijs
Dit apparaat zit heel degelijk verpakt. Van zodra je het in uw handen hebt voel je de kwaliteit wel door het gebruik van harde en zachte materialen. Hij ligt wel goed in uw hand. Een groot voordeel is dat deze onder de douche te gebruiken is. Ook het schoonmaken is een fluitje van een cent, zowel onder de kraan als met het bijgeleverde automatische reinigingssysteem. Hou er wel rekening mee dat je nog steeds af en toe een cartrige moet kopen wil je het automatisch schoonmaken blijven gebruiken. Het toestel is ook bijzonder stil!

Ik heb een redelijke forse baardgroei. Ik scheer me eigenlijk dagelijks. Op de wangen etc scheert dit toestel behoorlijk glad, maar in de hals heeft hij wel veel meer moeite om alle haartjes weg te krijgen. Daarvoor moet ik er dan wel meerdere malen over gaan wat ervoor zorgt dat ik zichtbaar meer irritatie heb in mijn hals. Na een paar dagen gebruik merk ik wel dat ik redelijk veel last heb van ingegroeide haartjes.

Conclusie: Wie nu al elektrisch scheert zal wel minder snel irritatie krijgen van dit toestel. Voor de prijs scheert hij op redelijk wat plaatsen al redelijk glad. Zones zoals de hals en de kin zijn wel een grotere uitdaging.

Sderouck schreef op Sunday 17 January 2016
Kwaliteit
Prijs
Via the Insiders had ik het geluk dit toestel te kunnen testen. Het viel meteen tegen. Want ik wilde het toestel scheren met de draad in het stopcontact maar dit lukte echter niet. Nadien merkte ik op dat dit op het toestel zelf staat. Dit is voor mij echter een groot nadeel. Als het toestel niet opgeladen is betekent dit dus dat het niet bruikbaar is. Dit komt het gebruiksgemak niet ten goede.

Het scheert vrij glad maar kan toch niet tippen aan manueel scheren. Ik heb zowel droog geschoren als nat. Maar nat kost evenveel werk en tijd als manueel scheren en dan verkies ik manueel scheren.

Het reinigingstoestel werkt wel goed en efficiënt maar het neemt veel plaats in. Opnieuw bij manueel scheren heb je dit probleem niet.

De tondeuse heb ik gebruikt maar blijft basic. Een apart tondeusetoestel is uiteraard beter. Het verplaatsen van de tondeuse is bovendien omslachtiger. Op mijn vorig apparaat zat dit gewoon ingebouwd in een klepje.

Het laadt eveneens niet op. Het zit al drie dagen in het stopcontact en is nog niet volgeladen.

De flexibele kop is een goede kop tegenover andere elektrische scheerapparaten.

GG schreef op Friday 15 January 2016
Kwaliteit
Prijs
Perfect toestel voor een gladde scheerbeurt. Ligt heel goed in de hand. De bijgeleverde trimmer is ook heel handig.
Peter schreef op Tuesday 12 January 2016
Kwaliteit
Prijs
Super toestel ! Vooral het nat scheren gaat erg vlot. De koppen volgen mij huid opvallend goed. Het resultaat is een super gladde huid zonder irritatie. Daar heb ik met een mesje wel meer last van. De reinigingsunit is super praktisch. Best een prijzig toestel, maar zijn geld waard.
Jo schreef op Monday 11 January 2016
Kwaliteit
Prijs
In het begin was het wat wennen om over te schakelen van een Braun toestel naar dit toestel, maar ik kreeg positieve feedback dat ik er beter geschoren uit zag. Hoewel ik zelf al een beetje spijt kreeg. Misschien was dit toch niet zo'n slechte aankoop. ;)
Dany schreef op Tuesday 05 January 2016
Kwaliteit
Prijs
Ik kan me nat scheren zonder de nadelen van een mesje : geen irritatie, geen wondjes en super gemakkelijk. Scheert merkelijk gladder dan mijn vorig 'droog' apparaat. De scheerkoppen zijn zo gemonteerd dat ze werkelijk in alle richtingen bewegen, ze volgend echt volledig de vorm van mijn gezicht, hals en kin.

Het vakantieslot is handig, zo kan het toestel niet in gang schieten in de valies. Het hardschalige reisetui valt volumineus uit.

De optionele gezichtsborstel had er standaard bij mogen zijn voor die prijs, is bijna niet te vinden.

Filip schreef op Saturday 02 January 2016
Kwaliteit
Prijs
Wanneer je een compromis wilt tussen het resultaat van klassiek nat scheren en de snelheid en het gebruiksgemak van elektrisch scheren... dan is dit je toestel. De cleaner unit neemt wel wat plaatst in.
Mdc1 schreef op Wednesday 30 December 2015
Kwaliteit
Prijs
Ik ben een Braun scheerapparaat gewoon, en wou het "andere" systeem eens proberen. Ik ben aangenaam verrast, vooral door het superzachte scheercomfort dat dit toestel biedt. Het glijdt over je huid, alhoewel dat op dat moment vol stoppels staat.

Echter, vergeleken met Braun, vind ik dat het minder kort scheert.

Het design is heel geslaagd, alleen voelt de afwerking op één zijde wat plastiekerig aan, wat eigenlijk niet stoort.

Bij Braun zit de trimmer geïntegreerd in het toestel (handiger bij regelmatig gebruik!), en hier moet je de scheerkop eraf halen en de trimmer monteren om hem te kunnen gebruiken. En daarna vice versa. Het valt wel op dat de trimmer minder goed snijdt dan bij Braun.

Ik heb nog geen ervaring met het reinigingssysteem, maar sta er sceptisch tegenover omdat ik mijn Braun *nooit* met een vloeibaar produkt reinig, en zelden met water. Is dit eigenlijk nodig? Het produkt, dat je elke 3 maanden dient te verversen, zorgt voor een blijvende recurrente kost.

Penders schreef op Wednesday 30 December 2015
Kwaliteit
Prijs
Super apparaat! Makkelijk in gebruik!
De Moor F schreef op Monday 28 December 2015
Kwaliteit
Prijs
Mooi toestel dat klassiek nat scheren combineert met moderne techniek. Enkel de cleaner unit valt wat groot uit.
Schrijf zelf een review
top

Schrijf een beoordeling

Verwant aan S540026 van PHILIPS

PHILIPS SCHEERAPPARAAT S916131 (PHS916131)
PHILIPS

PHILIPS SCHEERAPPARAAT S916131 (PHS916131)

309,99
binnenkort leverbaar