Binnenkort leverbaar, gebruik de contactfunctie rechts onderaan voor meer informatie

PHILIPS STOFZUIGER ZONDER ZAK FC9919/09 (PHFC991909)

PHILIPS FC991909 Stofzuigers Telescopische buis, Automatische snoeroproller, Regelbare zuigkracht

Kwaliteit
Prijs
  • Geluidsniveau : 75 dB
  • Energie-effici+®ntieklasse : A
  • Stofheruitstootklasse : A
  • Prestatie op harde vloeren : A
PHILIPS STOFZUIGER ZONDER ZAK FC9919/09 (PHFC991909)PHILIPS FC991909 Stofzuigers - Telescopische buis, Automatische snoeroproller, Regelbare zuigkrachtPHILIPS
279,99
inclusief gratis verzending of afhaling
Kwaliteit
Prijs
5 sterren, op basis van 15 recensies

top

Uitgebreide omschrijving van PHILIPS STOFZUIGER ZONDER ZAK FC9919/09 (PHFC991909)

philips stofzuiger zonder zak fc991909
top

Wijzigen - Technische specificaties - PHILIPS FC991909 Stofzuigers

Product nummer : FC991909
Merk : PHILIPS
Geluidsniveau : 75 dB
Energie-effici+®ntieklasse : A
Stofheruitstootklasse : A
Prestatie op harde vloeren : A
Prestatie op tapijt : C
Jaarlijks energieverbruik : 26.7 kWh
Type : Sledestofzuiger
Met zak /Zonder zak : Zonder zak
Maximaal vermogen : 650 Watt
Inhoud : 2.2 L
Filter : HEPA 13
Telescopische buis : Ja
Turboborstel : Nee
Radiatorhulpstuk : Nee
Meubelborstel : Nee
Parketborstel : Nee
Mini turboborstel : Nee
Dierenborstel : Nee
Snoerlengte : 8 m
Automatische snoeroproller : Ja
Regelbare zuigkracht : Ja
Kleur : Rood
Code : PHFC991909

top

Reviews

An nuyens schreef op Thursday 11 August 2016
Kwaliteit
Prijs
Ik ben tevreden. De stofzuiger heeft een goede zuigkracht en is een lichtgewicht. De borstel voor harde vloeren is ideaal om korte hondenharen mee op te zuigen. Nadeel voor mij is dat de accessoires niet in de stofzuiger opgeborgen kunnen worden. De draad rolt op in 1 klik.
Linda schreef op Tuesday 09 August 2016
Kwaliteit
Prijs
Ik heb deze stofzuiger nu een aantal weken en hij werkt prima! Stofzuigen verloopt vlot ondanks het vuil van 2 kinderen en 2 honden!

positieve punten:

- krachtig toestel dat prima al het vuil opzuigt

- ondanks dat het een groot toestel is, is de stofzuiger heel wendbaar

- de opvangbak is heel gemakkelijk te verwijderen en te ledigen

- de steel is gemakkelijk in lengte aan te passen

- het geluid valt best mee

- de stofzuiger kan op verschillende manieren in kracht aangepast worden waardoor hij perfect werkt op alle ondergronden (parket, vloer, vinyl, tapijt met kort haar, tapijt met lang haar, ...)

negatieve punten:

- ik vind dat de knop op de voet van de steel(in en uitschuiven van de borstel) niet zo handig is. Hij is niet zo gemakkelijk te bedienen met de voet.

Linda schreef op Tuesday 09 August 2016
Kwaliteit
Prijs
Ik heb deze stofzuiger nu reeds een aantal weken. Het is een prima stofzuiger!

positieve punten:

- krachtig toestel, zuigt met gemak al het vuil op

- ondanks dat het toestel vrij groot is, is het heel erg wendbaar.

- Geluid valt best mee

- de kracht van de stofzuiger kan aangepast worden op verschillende manieren waardoor hij prima werkt op alle ondergronden.

- De steel is gemakkelijk aanpasbaar in lengte.

- De opvangbak is gemakkelijk te ledigen.

Negatieve punten:

- ik vind dat de knop aan de voet (om de borstel in en uit te schuiven) niet zo gemakkelijk te bedienen is met de voet.

Verpleegster schreef op Tuesday 09 August 2016
Kwaliteit
Prijs
Ik was aangenaam verrast door verschillende aspecten van deze stofzuiger. Het design is heel gebruiksvriendelijk en bevat betere eigenschappen dan de gemiddelde stofzuiger. Ideaal voor dagelijks gebruik. Sterke zuigkracht en handig om elk aspect te gebruiken. Ik zou deze zeker aanraden.

Pluspunten: Lange snoer, flexibel in beweging, lange steel, sterke zuigkracht, stil, licht, stofbak eenvoudig te ledigen. Minpunten: Groot design, hulpstukken niet opbergbaar aan de stofzuiger.

Wouter schreef op Tuesday 09 August 2016
Kwaliteit
Prijs
Zeer tevreden van deze stofzuiger. Alhoewel wat groot is hij toch vrij licht, zeer gemakkelijk te ledigen en vooral zéééér stil ! wat een verschil met de vorige ! :-) qua zuigkracht lijkt het vergelijkbaar als een (goedkoper) zakstofzuiger model van AEG dat ik voorheen had. De steel is gemakkelijker te verkleinen en ook handig rechtop aan het toestel te hangen waarbij daarna de draad nog wel kan ingerold worden! de originele kop is wel wat hoog (past niet onder hangtoilet) , maar men geeft een smal extra mondstuk mee.
Haentjens schreef op Monday 08 August 2016
Kwaliteit
Prijs
Deze stofzuiger is enorm krachtig maar toch maakt hij niet al te veel lawaai! Hij zuigt alles op en nadien kan je hem makkelijk leegmaken. Het grote voordeel is zijn lange snoer waardoor je verder kan gaan dan een gewone stofzuiger.
Gelmelkuiser schreef op Wednesday 03 August 2016
Kwaliteit
Prijs
Heb de PowerPro Ultimate stofzuiger al een kleine maand in gebruik én ik moet toegeven dat hij perfect werkt. Ik verklaar me nader :) Deze Philips stofzuiger is zeer licht in gebruik en dankzij het wieltje aan de zuigmond heel makkelijk hanteerbaar. Je ziet gewoon dat hij 99% van het stof in 1 beweging meeneemt waardoor je snel je hele huis proper hebt. Omdat het vuil netjes opgevangen wordt in de bak ipv zak is het ledigen ervan ook een fluitje van een cent. Top materiaal!
Feodost schreef op Wednesday 03 August 2016
Kwaliteit
Prijs
Uitpakken:

Het uitpakken en in elkaar zetten van de stofzuiger gaat bijzonder makkelijk en alle stukken passen perfect op elkaar, zonder dat je je kan vergissen. De handleiding om dit te doen is eigenlijk overbodig. Naast de stofzuiger en de essentiële benodigdheden zoals de zuigmond, de zuigstang en de flexibele buis zijn ook verschillende hulpstukken mee geleverd. Deze zien er degelijk uit, doch passen jammer genoeg niet in de stofzuiger (wat ik wel een klein nadeel vind).

Gebruik:

Bij het eerste gebruik zijn er meteen een aantal zaken die opvallen: het snoer aan de stofzuiger is merkelijk langer dan bij mijn eerdere toestellen én rolt makkelijker terug in het apparaat. Ook de stofzuigerbuis kan erg ver uitgeschoven worden, wat handig is en het stofzuigen aangenaam maakt voor de iets grotere medemens zoals ik – maar evenzeer op een kort stand kan gebracht worden voor de iets kleinere persoon.

Daarnaast valt ook echt op hoe stil het toestel is. In de krachtigste zuigstand stofzuigen is perfect mogelijk, zonder dat de kinderen de TV loeihard moeten zeggen om er nog iets van te horen. ZALIG!

Het speciale TriActiveMax mondstuk zuigt zich stevig vast aan de grond of het tapijt. Hierin kun je door een selectieknop kiezen wat je aan het stofzuigen bent. En om maar eens de kracht weer te geven: als de instelling op ‘vloer’ staat en je zuigt op het tapijt, dan geraak je niet vooruit, het mondstuk zuigt zich als het ware vacuüm aan het tapijt.

Resultaten:

Zowel op vloer, tapijt als laminaat geeft de stofzuiger voortreffelijk resultaten. Het mondstuk kan met alles overweg! Om de reclame maar gelijk te geven: deze stofzuiger zuigt echt in de diepte; mijn tapijt was in de ochtend nog gestofzuigd met mijn oud toestel (en zag er echt proper uit). Toen ik daarna de Philips op het tapijt losliet was ik vol verbazing om te zien wat er nog allemaal in het reservoir van mijn nieuwe machine zat. Ongelooflijk!

Onderhoud:

De stofzuiger is zakloos en dat heeft z’n voordelen. Na het stofzuigen druk je op één enkele knop en hop, stofbak met handvat is vrij. Deksel omhoog en men kan het opgezogen stof uitgieten. Eenvoudiger kan niet. Het apparaat heeft een weggeborgen stoffilter die eens om de twee maanden onder de kraan moet uitgewassen worden. Daarnaast is er een hepafilter aanwezig die slechts elke 2 jaar vervangen moet worden.

Opbergen:

De stofzuiger laat zich makkelijk opbergen, zowel in normale stand (dus op de wielen) als rechtop. In beide gevallen kun je de stofzuigerbuis met mondstuk aan het toestel bevestigen, zodat alles proper weg gezet kan worden.

Conclusie:

Een dergelijk toestel is bij geen enkele van de concurrenten te vinden. Het toestel is goed afgewerkt, zuigt bijzonder krachtig en is daarbij ook nog eens vrij stil. Ledigen van de stofbak is een fluitje van een cent.

Gert schreef op Thursday 28 July 2016
Kwaliteit
Prijs
Ondanks de relatief grote stofzuiger, makkelijk wendbaar en niet zwaar om te tillen. Zijn zuigkracht is echt super. Enkel het omzetten van de borstel, op de borstel zelf zou iets makkelijker mogen. Wel jammer dat er geen Nederlandstalige gebruikshandleiding bij was. Lange kabel, langer dan andere toestellen, zodat je de kabel niet telkens ergens ander moet insteken. Er mocht wel een bevestiging aan de stofzuiger zelf zijn om de steel aan te hangen\klikken om op te bergen na stofzuigen. Het geluid valt ook zeer goed mee!
Koenyb schreef op Sunday 24 July 2016
Kwaliteit
Prijs
Zeer goede stofzuiger, zeer krachtig, vrij stil en verspreidt geen stof. Enkel de parketborstel vind ik beneden de verwachting. Mijn vorige Philips stofzuiger had een parket borstel met 2 draaiende schijven en die vond ik persoonlijk beter.

De stofzuiger is ook zeer wendbaar en de kabel komt er zeer goed uit. Heeft ook zeer leuke hulpstukken en het stoort niet dat deze niet opgeborgen kunnen worden.

Koenyb schreef op Sunday 24 July 2016
Kwaliteit
Prijs
Zeer goede stofzuiger, zeer krachtig, vrij stil en verspreidt geen stof. Enkel de parketborstel vind ik beneden de verwachting. Mijn vorige Philips stofzuiger had een parket borstel met 2 draaiende schijven en die vond ik persoonlijk beter.

De stofzuiger is ook zeer wendbaar en de kabel komt er zeer goed uit. Heeft ook zeer leuke hulpstukken en het stoort niet dat deze niet opgeborgen kunnen worden.

Schaapje schreef op Saturday 23 July 2016
Kwaliteit
Prijs
Handige lichtgewicht stofzuiger
AnneliesI schreef op Friday 22 July 2016
Kwaliteit
Prijs
Ik heb de stofzuiger nu een kleine week in gebruik en ik ben uitermate tevreden! Makkelijk in gebruik, superwendbaar, lange draad!!! Gemakkelijk om de staaf te verkorten en verlengen, en zeer belangrijk: bij het opbergen merk je dat het kliksysteem stevig is! (dit is bij mijn vorige stofzuigers elke keer snel afgebroken...)

Hij is wat duurder in aankoopprijs, maar ik denk dat als hij lang meegaat en kwalitatief is, dat dat geen negatief punt mag zijn!

AnneliesI schreef op Friday 22 July 2016
Kwaliteit
Prijs
Ik heb de stofzuiger nu een kleine week in gebruik en ik ben uitermate tevreden! Makkelijk in gebruik, superwendbaar, lange draad!!! Gemakkelijk om de staaf te verkorten en verlengen, en zeer belangrijk: bij het opbergen merk je dat het kliksysteem stevig is! (dit is bij mijn vorige stofzuigers elke keer snel afgebroken...)

Hij is wat duurder in aankoopprijs, maar ik denk dat als hij lang meegaat en kwalitatief is, dat dat geen negatief punt mag zijn!

Nimae schreef op Saturday 16 July 2016
Kwaliteit
Prijs
Deze stofzuiger is echt een aanrader voor iedereen. De stofzuiger oogt niet alleen mooi, hij doet ook wat hij moet doen. Hij zuigt uitstekend op parket, vloer en tapijt. De slee volgt gemakkelijk. De afvalbak is heel gemakkelijk te reinigen, geen gedoe met filters of andere loss stukken.
Schrijf zelf een review
top

Schrijf een beoordeling

Verwant aan FC991909 van PHILIPS

PHILIPS SPEEDPRO MAX FC6823/01 (PHFC682301)
PHILIPS

PHILIPS SPEEDPRO MAX FC6823/01 (PHFC682301)

449,99
binnenkort leverbaar