Alecto beeldbabyfoon

Alecto beeldbabyfoon

Wil je graag dat hartendiefje van jou altijd in de gaten kunnen houden wanneer hij/zij slaapt? Mis geen enkel schattig moment meer en stel jezelf gerust, met de Alecto beeldbabyfoon IVM-200!

Gratis babyfoon App

De Alecto babyfoon app installeer je gratis en gemakkelijk aan de hand van de QR code onderaan het toestel, zowel voor Android als voor iOS. Binnen de 5 minuten na installatie van de app, is jouw Alecto beeldbabyfoon geïnstalleerd en klaar voor gebruik.

Installeer de app op je smartphone en/of tablet en hou zo je babytje in de gaten terwijl hij of zij slaapt. Zelfs 's nachts heb je een even goed beeld dankzij de infraroodfunctie. Zodra de camera geluid detecteert, krijg je via de app een melding op je smartphone/tablet.

Via de app kan je gemakkelijk de temperatuur in de babykamer weergeven, de kleur van de nachtverlichting instellen, slaapliedjes afspelen of zelf je kindje met de terugspreekfunctie gerust stellen. Draai je schatje zich om tijdens zijn/haar slaap? Dan draai je gewoon de camera via de app!

Wat als er geen WiFi verbinding is?

De app is met de Alecto camera verbonden dankzij de WiFi verbinding. Ben je ergens op restaurant of op reis en heb je geen WiFi verbinding? Dan gebruik je de Direct Wifi van de camera, om zo je toestel met de camera te verbinden zonder internet!

Reacties