Babyliss for Men !

Babyliss for Men !

Je houdt van een ‘net-uit-bed-look of je hebt graag dat je kapsel er immer verzorgd uitziet? Je hebt geen zin, of eenvoudigweg niet de tijd, voor een driewekelijks kappersbezoek? BaByliss for men vereenvoudigt het leven van de man met : De tondeuses Pro 45, super professionele apparaten om makkelijk je eigen haarsnit in vorm te houden, ook bij je thuis !

De allernieuwste generatie tondeuses BaByliss for men beschikt over een geraffineerd design en gebruikt kwaliteitsvolle technologieën en materialen, afkomstig uit de kapperswereld.

Denk maar aan extra brede en duurzame messen, een krachtige motor, talrijke accessoires en een nauwkeurige precisiehendel. Dit alles verzekert een uitzonderlijk kwalitatieve snit op een eenvoudige en snelle manier!

De BaByliss for men Pro 45 tondeuses (E950E en E960E) staan garant voor een perfecte snit voor alle haartypes, zelfs het dikste haar, en een afwerking die niet moet onderdoen voor die van de grootste kappers… en dat alles bij je thuis!

Deze troeven maken het absolute verschil:


• Stevige en duurzame messen voor een uitzonderlijk kwalitatieve snit…
De messen zijn dik en uit één stuk gemaakt. Ze garanderen de stevigheid, doeltreffendheid en duurzaamheid van echt kappersmateriaal.

Snelheid: extra brede messen voor een perfecte snit in een oogwenk
De brede messen zorgen voor meer doeltreffendheid en snelheid: haar en baard worden in een recordtijd gekortwiekt.

babyliss e950e pro 45

Doeltreffendheid en trimgemak, zelfs voor het dikste haar…
De uiterst krachtige motor (3,6 V) verzekert een ongeëvenaarde trimprestatie voor zowel dik als erg fijn haar. De herlaadbare batterij biedt een lange autonomie en bewegingsvrijheid (met of zonder snoer).

• Het gereedschap van de professional voor meer gemak…
De precisiehendel laat een nauwkeurigheid toe tot op bijna 0,5 mm en biedt tot 50 snithoogtes. De opzetkammen verzekeren de gebruiker een afwerking die niet moet onderdoen voor die van een professionele kapper.

• De must: de tondeuse E960E
Haar ‘Motor Management’ beheert de snelheidsverschillen bij het trimmen van dik haar, zodat schokkende bewegingen van het toestel worden vermeden. Het opladen gaat supersnel. Het niveau van de batterij wordt aangegeven aan de hand van 5 leds.


BaByliss for men, voor mannen die elke dag perfectie en elegantie nastreven!

Reacties