Babyliss Homelight G932E lichtontharing

Babyliss Homelight G932E lichtontharing

Zich epileren kan een lastige, pijnige klus worden die helaas van tijd tot tijd opnieuw moet gebeuren. En dan nog op al die moeilijke plekken! Lichtontharingen voor een permanente ontharing, is hiervoor een oplossing. Babyliss werkte een praktische, kleine lichtonthaarder met deze innovatieve techniek uit: de Homelight G932E. Deze kan je gemakkelijk thuis of op reis gebruiken!

De lichtontharing bestaat al lang in de professionele beauty wereld, maar dankzij de Babyliss Homelight G932E, doe je het gewoon zelf en gemakkelijk thuis!

Deze vorm van epilatie is snel en pijnloos. De lichtenergie die van de lichtflitsen vrijkomt, remt de activiteit van de cellen van de haarzakjes, waardoor de behandelde haartjes vanzelf gaan uitvallen. Voor een optimaal effect, moet men deze behandeling herhalen.

De 5 lichtsterktes van de Homelight G932E passen zich automatisch aan aan uw huidtype. Compact, gemakkelijk en veilig in gebruik, kan je deze lichtonthaarder gemakkelijk overal meenemen. De Babyliss G932E lichtonthaarder heeft 2 verschillende standen, voor een manuele of voor een continue lichtflits (36/minuut).
Een beschermbril wordt met dit Babyliss epileerapparaat geleverd, om uw ogen goed te beschermen tegen de lichtflitsen, bijvoorbeeld bij het ontharen van het gelaat.

Het epileren wordt een echt plezier, met de Homelight G932E!

BABYLISS IPL-TOESTEL G932E (BSG932E)
BABYLISS

BABYLISS IPL-TOESTEL G932E (BSG932E)

Online niet meer beschikbaar, informeer voor de stock bij uw specialist.

Reacties