De Dyson DC52 voor alle vloertypen en een zuivere kinderkamer

De Dyson DC52 voor alle vloertypen en een zuivere kinderkamer

Je maakt grondig schoon met de DC52 Multifloor van Dyson: je reinigt het tapijt in de woonkamer, het parket in de slaapkamers, de tegels en andere harde vloeren in de keuken.

Met de nylonborstels en ultra-fijne koolstofvezelharen van deze Dyson stofzuiger verwijder je zelfs hardnekkig vuil en fijn stof uit de deurmat in de inkomhal of het tapijt in de kinderkamer.

Om helemaal zeker te zijn van een nette kinderkamer waar bacteriën geen kans krijgen, gebruik je deze stofzuiger met cyclonen die pollen, schimmels en bacteriën verwijdert.

Om je parket en tegelvloer elke keer opnieuw te doen blinken, heeft de Dyson DC52 Multifloor een speciale parketborstel.

Je hoeft geen zakken te vervangen noch filters te wassen: zo zet je je stofzuiger gewoon terug weg na het legen van het stofreservoir met slechts 1 druk op de knop. De Dyson stofzuigers hebben geen zakken, maar krachtige cyclonen die geen kracht verliezen.

En alsof dat nog niet genoeg is, werd de Dyson Multifloor DC52 ontworpen voor een lager geluidsniveau: jij stofzuigt, de kinderen doen een dutje… of vice versa!

DYSON STOFZUIGER DC52 MULTIFLOOR 10388 (DYDC52MULTIF)
DYSON

DYSON STOFZUIGER DC52 MULTIFLOOR 10388 (DYDC52MULTIF)

Online niet meer beschikbaar, informeer voor de stock bij uw specialist.

Reacties