Filtrino Fastcup Heetwaterdispenser

Filtrino Fastcup Heetwaterdispenser

De Filtrino heetwaterdispenser THD2021 verschaft u met één druk op de knop de gewenste temperatuur voor elke theesoort en instant soepen. Je ken perfect de temperatuur kiezen, wat ideaal is voor theeliefhebbers.

Zo heb je voor witte thee water van 70 graden nodig, voor groene thee water van 90 graden Celcius en voor zwarte thee en instant soep water van 100 graden Celcius. De THD201 kookt water razendsnel. Na inschakeling is hij onmiddellijk gebruiksklaar, er is dus zo goed als geen opwarmingstijd.

De geïntegreerde waterfilter van Brita zuivert water van onzuiverheden, zodat de thee altijd heerlijk smaakt.
Tussenin zijn dus geen wachttijden, hij is onmiddellijk klaar voor het volgende drankje. Hij beschikt over een 2 liter reservoir met handgreep en bijvullen door het deksel is perfect mogelijk;

In de LED ring kan u de status van het apparaat raadplegen: ontkalken, vervangen van de filter, gekozen temperatuur, lege tank, kinderbeveiliging enz…

U zal niet alleen onder de indruk zijn van zijn compact design in wit en zwart maar ook van zijn laag energieverbruik door AUTO-OFF: aan het einde van de brouwcyclus door een aparte schakelaar.

Alle componenten zoals deksel van de tank, druppelrooster en lekbak zijn vaatwasbestendig.

BOSCH WATERDISPENSER FILTRINO THD2021 (BGTHD2021)
BOSCH

BOSCH WATERDISPENSER FILTRINO THD2021 (BGTHD2021)

Online niet meer beschikbaar, informeer voor de stock bij uw specialist.

Reacties