Fritel Tafelgrill-BBQ en Elektrisch mes

Fritel Tafelgrill-BBQ en Elektrisch mes

Fritell stelt 2 nieuwe producten voor: De tafelgrill-bbq en het elektrische mes. Allebei deze producten zijn onmisbaar deze zomer. Je bakt je vlees of vis steeds op de juiste cuisson met de tafel grill-barbecue zowel binnen als buitenhuis. Het elektrisch mes snijdt echt door alles, geen problemen meer bij het snijden van de rosbief en het snijdt zelfs door bevroren voedsel. Deze zomer is uw Exellent vakman ook jouw barbecuespecialist. Hij staat altijd klaar voor jou met professioneel advies.

Inox tafelgrill-BBQ

Altijd de perfecte cuisson van je vlees of vis? Met de inox tafelgrill-BBQ FRITEL TG 3290 is dit een koud kunstje. En dit dankzij de geïntegreerde vleesthermometer met dubbele functie: je kan er zowel de actuele kerntemperatuur mee meten als ook de gewenste kerntemperatuur vooraf instellen. Een geluidssignaal vertelt je wanneer je vlees of vis klaar is. Verder stel je via het uitklapbare bedienpaneel met LCD scherm de gewenste grilltemperatuur in. De grillplaat uit massief gegoten aluminium en de vetopvangschaal zijn afneembaar en vaatwasserbestendig. Het grote grilloppervlak van 30 x 41 cm biedt plaats aan al je vrienden en familie. Kortom, met de TG 3290 beleef je de ultieme indoor & outdoor BBQ ervaring!

Elektrisch mes

Met dit elektrische mes wordt rosbief snijden een koud kunstje. Dus geen gestuntel meer tijdens het familiediner. Dankzij de 2 soorten messen kan je het mes ook voor bevroren voedsel, kool, komkommer, stokbrood, en ga zo maar verder gebruiken.

De ergonomische vormgeving en soft touch greep zorgt ervoor dat het apparaat bijzonder goed in de hand ligt en het is geschikt voor zowel links- als rechtshandigen. En als je dit mooie toestel altijd op je aanrecht wilt laten staan kan dat ook mits aankoop van een praktische houten staander met kabeloproller.

Reacties