Galaxy Note

Galaxy Note

De Galaxy Note-familie van Samsung wordt uitgebreider. In België is zo juist de nieuwe tablet ‘Galaxy Note 10.1' gelaunched. Uw Exellent vakman gaat er even dieper op in.

Deze Note beschikt over een bijzonder kenmerk: je krijgt er een stylus pen bij. Met deze pen kan je foto’s bewerken, schetsen maken en notities nemen met de daarvoor voorziene applicaties: S Note, Adobe Photoshop,enz…

De ‘galaxy note 10.1’ heeft 2GB RAM werkgeheugen en 16GB opslaggeheugen. Daarnaast heeft de note een 1.4 GHz quadcore processor.
Dit toestel is ook voorzien van verschillende applications, waaronder de ‘Pop Up Play’ hiermee kunt u video’s bekijken op een deel van het scherm waardoor multitasken mogelijk wordt gemaakt, hetgeen een absolute première is aangezien er geen enkele andere tablet is die het mogelijk maakt om in verschillende applicaties op één scherm te werken.

AllShare play maakt communicatie nog gemakkelijker . Met Allshare kun je op een draadloze manier mediabestanden doorbladeren en naar verschillende AllShare-apparaten versturen. Deze AllShare play is vergelijkbaar met icloud en Google Drive. Dit brengt met zich mee dat de eindconsument geniet van een ultieme vrijheid bij het afspelen van muziek, foto’s en videobeelden.

De Galaxy Note 10.1 met wifi en 3g is bij Exellent beschikbaar aan een prijs van €600. Indien de Galaxy Note enkel wifi heeft bedraagt de prijs €500.

Reacties