iPhone s5: Bang om je vingertopje te verliezen?

iPhone s5: Bang om je vingertopje te verliezen?

Het is een gruwelijk idee maar experts bevestigen dat je onmogelijk met een dode vinger aan de slag kan om iemands iPhone s5 te ontgrendelen. Je hebt dus niets te vrezen bij diefstal van je iPhone s5: je vingertopje hoeft niet te sneuvelen. Apple beschermt je gegevens in je iPhone s5: je hoeft geen code in te geven, gewoon je vingerafdruk volstaat. Een leuk nieuwtje, die Touch ID, dat het nog veiliger maakt je gegevens te bewaren: je ontgrendelt en downloadt apps met één vingerafdruk. Nu je volledig gerustgesteld bent … wat is nieuw aan de iPhone s5, wat niet, wanneer mag je de nieuwe iPhone verwachten in België en gaat hij echt zo goedkoop zijn?

De verbeteringen in de s-versie?

64-bits

Nog mooiere resultaten voor games, video’s en foto’s die je supersnel weergeeft en apps die je in no time opent en hanteert. De iPhone 5s zal de eerste smartphone op de markt zijn die zo’n 64-bits-processor heeft. Apple zelf sprak bij de aankondiging van zijn nieuwe smartphone over een "64-bit desktop-class architecture"!

Camera

De 4-inch touchscreen en het design in het algemeen zijn gebaseerd op de iPhone 5. De overige verbetering van deze nieuwe iPhone is zijn verbeterde camera: je maakt foto’s die het meest natuurlijke licht weergeven dankzij de True Tone-flitser.

Reacties