IPL ontharing BaByliss

Haar definitief verwijderen zonder pijn met het epileertoestel Homelight 930 van BaByliss.

IPL ontharing is het verwijderen van haartjes op een veilige, makkelijke en betaalbare manier. Je gebruikt het BaByliss Homelight 930 epileertoestel bij je thuis met een gladde huid als resultaat. Pijnloze ontharing van het hele lichaam voor mannen en vrouwen. Voor de pijnloze ontharing van je armen, benen, billen, rug, borst, oksels en bikinilijn en dankzij het opzetstuk gebruik je de Homelight 930 ook op het gezicht. Je onthaart wangen, je bovenlip of je kin met één makkelijke glijbeweging. Hierdoor onthaar je je oksels en bikinilijn in amper 2 minuten zonder je huid aan te tasten.

Hoe werkt IPL ontharing van BaByliss?

Precieze lichtflits

Bij IPL ontharing geeft het toestel een lichtpuls af op de melanine van het haarzakje en die de wortel van elk haartje aantast om het haar definitief te verwijderen.

De flits van het IPL toestel gaat enkel af wanneer de flits perfect in contact staat met de huid. Geen enkel haartje wordt overgeslagen.

Veilig

Je ontvangt een beschermbril bij het toestel om de veiligheid van je ogen te garanderen.

Aangepast aan haar- en huidskleur

Dit IPL toestel heeft vijf niveaus van lichtsterkte. Hierdoor kan je de sterkte aanpassen aan de kleur en lichtgevoeligheid van je huid.
De BaByliss Homelight 930 is doeltreffend op huidtypes I tot V en de meeste haartypes. Wit, grijs of blond haar kan niet verwijderd worden, aangezien het geen melanine bevat.

Je scheert je huid best 2 dagen voor de IPL ontharing en indien nodig, scheer je het haar ook tussen de beurten in.

Het haar definitief verwijderen in 11 sessies tijdens de winter.

Als de haartjes toch terug groeien, kan je onderhoudsbeurten overwegen om ook de laatste haartjes te verwijderen.

Je merkt het resultaat al na 8 beurten: 90% van de haartjes is verdwenen. (Bij personen met fototype I tot V).

Je gebruikt het epileertoestel dus reeds in de winterperiode om een perfect resultaat te bekomen in het voorjaar en de zomer. Bovendien is het niet aangeraden zich bloot te stellen aan de zon 1 maand vóór en 2 weken na de behandelingen. De winterperiode is dus het aangewezen moment om te starten.

BABYLISS IPL-TOESTEL G930E (BSG930E)
BABYLISS

BABYLISS IPL-TOESTEL G930E (BSG930E)

Online niet meer beschikbaar, informeer voor de stock bij uw specialist.
Reacties