Logitech gaming accessoires

Play Advanced!

Geniet dankzij de nieuwste Logitech gaming accessoires van geweldige next-level technologieën! Verbeter je gaming performance en ervaar de ware gaming experience. Kies Logitech gaming accessoires, play advanced!

Gaming muizen

De Logitech G900 gaming muis kan zowel met als zonder kabel gebruikt worden. De optical sensor, de programmeerbare buttons, de mechanische scroll wheel en de personaliseerbare kleuren maken het dé gaming mouse bij uitstek!

De Logitech G502 Proteus Spectrum is dan misschien niet wireless, maar je kan tot in detail het evenwicht en het gewicht bepalen van de muis voor een gaming muis op maat!

Gaming keyboards

De Logitech G Pro mechanische Gaming keyboards zijn speciaal ontwikkeld voor de e-sport athleten. Met de ultrasnelle en geavanceerde Romer-G mechanical onder elke toets, heb je een ultra snel respons. Je vindt er alles op wat jij écht nodig hebt en kan het zowel met als zonder draad gebruiken voor meer flexibiliteit tijdens het gamen.

LOGITECH MECHANICAL GAMEKEYBOARD G810 (ITLOG810GAME)
LOGITECH

LOGITECH MECHANICAL GAMEKEYBOARD G810 (ITLOG810GAME)

Online niet meer beschikbaar, informeer voor de stock bij uw specialist.

Gaming Headsets

De sound tijdens het gamen is net zo belangrijk als alle andere aspecten en elementen. Kies daarom voor een Logitech G gaming headset met 7.1 Dolby & DTS Headphone X voor de ultieme gaming sound! Je zal nooit een andere headset willen gebruiken, ook niet voor jouw andere activiteiten...

Reacties