Miele Fashionmaster

Miele Fashionmaster

Innovatief, handig en makkelijk te gebruiken, de FashionMaster modellen blinken uit in termen van het gemak, transport en opberging. De grote wielen zorgen voor een uitstekende wendbaarheid. Zo kan u makkelijk het toestel verplaatsten van en naar de opbergruimte.

Het gepatenteerde 1-2-Lift Systeem zorgt ervoor dat het toestel heel gemakkelijk klaar staat voor gebruik. De toren ontvouwt zich in slechts twee vloeiende bewegingen, waardoor de lichamelijke inspanningen en belasting van de rug geminimaliseerd worden. De strijkplank is ook moeiteloos aan te passen om op uw persoonlijke hoogte te strijken.
Twee opbergvakken bieden voldoende ruimte voor het strijkijzer en diverse accessoires, zodat alles wat noodzakelijk is, binnen handbereik is.
De actieve strijktafel voorzien van een ventilator kan zowel stoom zuigen als blazen. De dampen zorgen voor een optimale penetratie van weefsels. Deze functie schakelt automatisch in en uit - zodra stoom nodig is, begint de ventilator te draaien en wordt automatisch uitgeschakeld tijdens de pauzes gedurende strijken.
Het toestel berekent automatisch wanneer het moet ontkalkt worden, onafhankelijk van de hardheid van het water en de hoeveelheid water dat verdampt. Het biedt voorafgaande kennisgeving van de noodzaak voor het ontkalken, zodat gebruikers zelf kunnen beslissen over het meest geschikte tijdstip. Deze automatische ontkalkingsfunctie is exclusief voor Miele.
Een andere exclusieve Miele functie is de automatische spoeling. De berekening van de spoelingsintervallen is gebaseerd op de hoeveelheid water dat verdampt. Spoelen met water verwijdert mineraal residu achtergelaten door het verdampingsproces in de stoomgenerator.
Het 1847 FashionMaster systeem verschilt van het B 1312 model, m.b.t. een bijzonder hittebestendige hoes, gemaakt van een Aramid naaldvilt doek. Dit topmodel beschikt ook over de Miele exclusieve stomer. Dit licht en handig apparaat is ideaal voor verticaal werk om de kreuken uit de jurken, vesten en jassen te halen.

Reacties