Miele S6 koppelt duurzaamheid aan innovatie

Miele S6 koppelt duurzaamheid aan innovatie

Bij Miele is het een tweede natuur om duurzaamheid aan innovatie te koppelen! Een opzet waarin het merk opnieuw in geslaagd is met haar nieuwe S6 Silence-stofzuiger.

Uniek is daarbij het mooie omhulsel van velours. Miele steekt zijn S6-stofzuiger in een jasje van velours: zacht, kleurrijk … én origineel. Maar de S6 Silence is méér dan een stijlicoon.

Het omhulsel van velours is ‘slechts’ een beschermlaag die wordt aangebracht door de stofzuiger te bevlokken. Een proces dat een duurzame, resistente oppervlakte creëert. Geen overbodige luxe, want een Miele stofzuiger sleept de consument jarenlang mee.

De zachte afwerking in velours is bovendien ook heel vriendelijk voor muren en meubels. Geen krassen meer, want de S6 Silence laat geen sporen na …

De S6 Silence is uiteraard meer dan een mooi uiterlijk. Ook qua prestaties wil hij uitblinken: hij zuigt bijna geluidloos, beschikt over een ingebouwde anti-allergische Hepa-filter en is bijzonder praktisch. Bovendien beschikt hij over een uitstekende zuigkracht ondanks zijn energievriendelijke motor van 1200 watt. Dat is te danken aan de gepatenteerde Miele AirTeq-borstel, speciaal ontwikkeld voor stofzuigers met een laag wattage. Miele wil namelijk breken met de trend van steeds zwaardere motoren en heeft voor een ecologische oplossing gekozen. De AirTeq-borstel heeft een wiel voor de zuigmond en dat zorgt ervoor dat het zuigvlak nagenoeg blijft ‘kleven’ aan de vloer. Op die manier gaat weinig zuigkracht verloren en kan er gewerkt worden met een minder krachtige motor.

Zo blijft er geen stofje meer achter – ook niet op de S6 Silence zelf, want met een borsteltje of vochtige doek maakt de consument hem in een wip proper.

Reacties