Miele SteamCare vermindert uw strijkberg!

Miele SteamCare vermindert uw strijkberg!

Wil je je strijkwerk aanzienlijk verlichten?
Kies dan voor een wasmachine die stoom integreert en de strijktijd met maar liefst 50% vermindert. Miele is de ideala keuze dan!

Miele heeft een indrukwekkende knowhow op het gebied van stoom door haar gamma stoomovens.

Men ging nog verder in die ontwikkeling waardoor de stoomtechnologie nu ook kan worden toegepast om stoom op te wekken in wasmachines.
De SteamCare wasmachines werken met Twin Injection-technologie waarmee via 2 zijden stoom wordt geïnjecteerd in de wastrommel: met impulsen, continu of een combinatie van beiden.
Zowel het waterreservoir als de stoomeenheid wekken stoom op die rechtstreeks in de trommel wordt geïnjecteerd.
Daardoor vermindert niet alleen het strijkwerk met de helft, het programma kan ook gebruikt worden om kledij op te frissen zonder het te wassen.
De SteamCare wasmachines zijn verkrijgbaar in drie modellen: W5965WPS (basismodel), W5967WPS EcoComfort (met AutoDos) en W5000WPS Supertronic (met AutoDos en touchbediening).
Alle toestellen zijn voorzien van de SoftCare trommel met honingraatstructuur waardoor het wasgoed in alle zachtheid over de trommel glijdt en de kledij dus optimaal wordt beschermd. De trommel heeft bovendien een capaciteit van maximum 8 kg!
Tenslotte garandeert Miele ook op deze toestellen een levensduur van maar liefst 20 jaar!

Reacties