Miele wast kreukvrij met Steamcare

Miele wast kreukvrij met Steamcare

De was kreukvrij uit de wasmachine halen? Miele maakt het waar. Door te vertrouwen op zijn specialisatie: een revolutionaire stoomtechniek: Miele SteamCare.

Het SteamCare-systeem wekt de stoom op en verspreidt het in de trommel via twininjection: een stoomingang boven- én onderaan in de trommel, netjes verdeeld over de volledige was. Het systeem verspreidt continu stoom, geeft stoomimpulsen, of wisselt af – afhankelijk van de kledingstoffen.

Twee tot drie kilogram wasgoed in de trommel? Met SteamCare haalt u het er zonder kreuken uit. Zo hebt u de helft minder strijkwerk!

Het stomen volgt aansluitend op het wasprogramma met de optie ‘kreukvrij stomen’. Of het programma wordt even onderbroken met de optie ‘finish stoom’ – zo haalt u er nog snel enkele kledingstukken uit.

De SteamCare-functie neemt niet alleen gewassen, vochtige kleding onder handen. Ook opfrissen kan. Kledingstukken die lange tijd niet gedragen werden, stopt u droog in de machine … en slechts 17 minuten later haalt u ze er gestoomd weer uit – zo goed als nieuw. En aangenaam kreukvrij!

Bij Exellent kan je alvast een aantal modellen vergelijken.

Reacties