Nieuwe TomTom hands-free accessoires

Nieuwe TomTom hands-free accessoires

De smartphone wordt vandaag steeds meer gebruikt als gps toestel (zie ook ons eerder artikel). TomTom speelt volop mee in deze trend, niet alleen via gps-applicaties voor iPhone en Android toestellen, maar ook via accessoires.

Zo lanceerde het bedrijf recent drie types gsm houders voor in de auto:

- Smartphone houder met autolader: Het gaat om een universele gsm-houder voor in de wagen waarbij het toestel kan worden bevestigd op het dahsboard of op de voorruit en tegelijkertijd kan worden opgeladen, hetgeen aan te raden is indien het toestel gebruikt wordt als gps toestel.

- Hands-free carkit voor iPhone: dit is vergelijkbaar met bovenstaand toestel qua uitzicht, maar biedt daarbij de mogelijkheid om handenvrij te telefoneren. De gps-houder is uitgerust met een microfoontje alsook met een luidspreker en opneemtoetsen. Op die manier kan het zelfs gebruikt worden wanneer de gsm zich niet in de houder zelf bevindt aangezien het gesprek via bluetooth naar de carkit wordt gevoerd. De iPhone wordt tegelijkertijd opgeladen wanneer het zich in de houder bevindt.

- Hands-free carkit voor andere smartphones. Het gaat hierbij om identiek hetzelfde accessoire als bovenstaande maar dan voor andere types smartphones. De houder kan worden aangepast in de breedte of in de hoogte en is voorzien van een micro-USB aansluiting om het toestel op te laden.

Reacties