Nokia Lumia 610

Nokia Lumia 610

Smartphones hoeven niet noodzakelijk veel geld te kosten. Dat bewijst de Nokia Lumia 610, het goedkoopste instapmodel van Nokia Windows Phone, waarmee men zich richt op de jeugd.

Dit toestel is bij Exellent te verkijgen aan een prijs van €199. Ontdek het ook hier.

Om de kostprijs van deze Lumia minimalistisch te houden heeft Nokia rekening gehouden met het prijskaartje van de onderdelen zonder te moeten inboeten op de user experience van een Windows Phone.

Met een 800MHz processor en 256MB werkgeheugen lijkt de Lumia 610 op het eerste zicht geen vlotte gebruikservaring te verschaffen, maar dankzij de nodige aanpassingen aan Windows Phone 7.5 is het nu ook mogelijk om dit operating systeem soepel te laten werken op toestellen als de Lumia.

Dankzij internet explorer 9 en office-integratie verloopt internetten op de Lumia 610 bijzonder vlot waardoor u onderweg gewoon rustig kunt door werken.

Het intern geheugen van 8 GB geeft u de nodige ruimte voor al u muziek, foto’s,games en documenten. Als u een belangrijk moment in u leven wilt vast leggen dan is er de aanwezigheid van de 5 megapixelcamera met autofocus en ledflits die uw belangrijk moment zal vereeuwigen.

Daarnaast beschikt de Nokia over leuke extra’s waaronder ‘Nokia rijden’, ‘Nokia kaarten’, die volledig gratis navigatie mogelijk maken zonder dataverbruik. Zie ook dit artikel

Reacties