Ook vrouwen spreken ook over motoren

Ook vrouwen spreken ook over motoren

Al zijn het dan wel die van de haardrogers met professionele AC-motoren. Op de verpakking van zowat iedere krachtige haardroger zal aangegeven staan dat deze een professionele AC-motor bevat. Er staat echter zelden bijgeschreven waarvoor dit staat.

Een professionele AC-motor is een krachtigere motor dan een niet-professionele waardoor het droog-en brushresultaat aanzienlijk verbetert.

De motor genereert een hoge luchtdruk waardoor het mogelijk is om uiterst fijne concentratoropzetstukken te gebruiken van 6mm. Deze opzetstukken richten de lucht uiterst precies om het kapsel de perfecte structuur te geven en de haarpunten en – lokken in vorm te brengen.
Het is een onmisbaar instrument voor een hoogwaardige brushing waarbij creativiteit volledig de vrije loop kan worden gelaten.

En om het geheel nog wat aantrekkelijker te maken, komen deze haardrogers in allerlei kleurtjes en designs. Van stijlvol zwart tot trendy geel of glanzend rood, het bestaat allemaal.
Als u al een haardroger heeft en nog een extra aankoopargument zoekt, probeer dan deze, de haardroger met professionele motor heeft een levensduur die tot 5x langer is dan een klassieke haardroger.

Bovendien bestaan ze in verschillende prijsklassen, zodat iedereen wel de perfecte haardroger kan vinden. Ga dus nu voor een professioneel resultaat bij u thuis!

Sticker
BABYLISS HAARDROGER-AC.MOTOR 6614E (BS6614E)
BABYLISS

BABYLISS HAARDROGER-AC.MOTOR 6614E (BS6614E)

59,99
binnenkort leverbaar

Kijk hier hoe je de look van Lana Del Rey kan verkrijgen :

Reacties