Oral B Pro700 of Oral B Pro2000

Voordelen van elektrisch tandenpoetsen

De Oral-B tandenborstels reinigen je mond nog grondiger dan een manuele tandenborstel. Je verwijdert meer tandplak dan met een gewone tandenborstel door de verschillende bewegingen en de Oral-B 2000 elektrische tandenborstel masseert en stimuleert je tandvlees. Vergelijk de Oral-B Pro700 en de Oral-B 2000 elektrische tandenborstels met CrossAction en ontdek welke tandenborstel bij jou past:

Oral-B Pro700 elektrische tandenborstel met CrossAction

- Verwijder meer tandplak: 3D-reinigingssysteem oscileert, roteert en pulseert. Zo verwijder je meer tandplak dan met een gewone, manuele tandenborstel.

- Oplaadbaar met poetsdruksensor en timer voor 2 minuten poetstijd: de poetsdruksensor verwittigt je wanneer je te hard drukt tijdens het tanden poetsen.

- Precisiepositie van de borstels bestrijdt tandplak. De vorm van de borstelkop van de Oral-B CrossAction tandenborstel heeft speciaal ontworpen borstelharen voor optimale dekking van de tanden. De borstelharen komen diep tussen de tanden en verwijderen meer tandplak dan een normale manuele tandenborstel, voor een perfect schone mond.

ORALB TANDENBORSTEL PRO700 CROSS ACTION (BRPRO700CROSS)
BRAUN

ORALB TANDENBORSTEL PRO700 CROSS ACTION (BRPRO700CROSS)

Online niet meer beschikbaar, informeer voor de stock bij uw specialist.

Oral-B 2000 elektrische tandenborstel met CrossAction

- Verwijder meer tandplak: 3D-reinigingssysteem oscilleert, roteert en pulseert om meer tandplak te verwijderen dan een manuele tandenborstel.

- Oplaadbaar met poetsdruksensor en timer voor 2 minuten poetstijd en tandvleesverzorging: poets je tanden gedurende 2 minuten en druk niet te hard.

De tandvleesverzorgingsfunctie stimuleert en masseert je tandvlees om ontstekingen tegen te gaan.

ORALB TANDENBORSTEL PRO2000 CROSS ACTION (BRPRO2000CROSS)
BRAUN

ORALB TANDENBORSTEL PRO2000 CROSS ACTION (BRPRO2000CROSS)

Online niet meer beschikbaar, informeer voor de stock bij uw specialist.

Hoe poetsen met een elektrische tandenborstel?

Met een elektrische tandenborstel poets je tand per tand: houd de tandenborstel enkele seconden op elke tand.

1st aan de buitenkant, dan de binnenkant en als laatste poets je bovenop de tand. Poets gedurende 2 minuten: 30 seconden voor elke kant van je mond. De Oral-B tandenborstel geeft aan wanneer je moet wisselen.

Wanneer moet ik de borstelkop vervangen?

Vervang door een borstelkop naar keuze wanneer de kleur van de indicatorborstelharen tot halverwege is vervaagd.

Welke Oral-B opzetborstels kan ik gebruiken?

Alle volgende Oral-B opzetborstels kunnen gebruikt worden in combinatie met de Oral-B PRO 700 elektrische tandenborstel: CrossAction, FlossAction, 3D White, Precision Clean, Sensitive Clean, TriZone, Power Tip en Ortho.

Alle volgende Oral-B opzetborstels kunnen gebruikt worden in combinatie met de Oral-B PRO 2000 elektrische tandenborstel: FlossAction, 3D White, Precision Clean, Sensitive Clean, TriZone, Power Tip en Ortho.

Reacties