Oral-B Trizone

Oral-B Trizone

Oral-B heeft een nieuwe tandenborstel ontwikkeld die de vertrouwdheid van manueel poetsen samenbrengt met de efficiëntie van elektrisch poetsen.

Onderzoek heeft aangetoond dat heel wat manuele poetsers maar moeilijk kunnen wennen aan de kleine roterende borsteltjes van elektrische tandenborstels. Met de Trizone is Oral-B er toch in geslaagd een elektrische tandenborstel te ontwikkelen die ook door de manuele poetsers geapprecieerd wordt.

De poetser dient zijn poetstechniek niet aan te passen en toch wordt er meer tandplak verwijderd.

Dit resultaat heeft alles te maken met de vorm van de borstel. Deze Trizone heeft een langere borstel die qua vorm dichter aanleunt bij de borstelvorm van een manuele tandenborstel. Dit grotere oppervlak voelt vertrouwd aan en er kan meer tandpasta op de borstel aangebracht worden.

De Trizone bevat 3 verschillende technieken die resulteren in een poetsbeurt die tot 100% zoveel plak verwijderd in vergelijking met een manuele tandenborstel.

1) Bewegend borstelpunt: De bovenste haartjes zijn naar voor gericht en maken brede poetsbewegingen. Hierdoor wordt een breder oppervlak bereikt en worden moeilijk bereikbare plaatsen achterin de mond ook gereinigd.
2) Stilstaande borstels: Deze haartjes kunnen worden vergeleken met de haartjes van een manuele tandenborstel en poetsen op een krachtige manier het tandoppervlak. De combinatie van de manuele beweging met de elektrische pulsaties zorgt voor een grondige poetsbeurt.
3) Breed bewegende borstels: Door de brede, schommelende beweging van de borstels worden de ruimten tussen de tanden efficiënt gereinigd.

De combinatie van deze drie verschillende borstelbeweging resulteert in 100% meer tandplak dat verwijderd wordt, dan met een manuele tandenborstel.

De manuele poetsers die de nieuwe Trizone uitgeprobeerd hebben, zijn helemaal overtuigd van de vele voordelen. 95% van alle testpersonen verklaarde dat ze de nieuwe Trizone niet meer zouden willen inruilen voor hun manuele tandenborstel.

De Trizone is beschikbaar bij Exellent vanaf 1 juli 2012 en de aanbevolen verkoopprijs varieert tussen de € 49,99 en € 179 afhankelijk van het model.

Braun D 345455XTZ ; Braun D 205253TZ; Braun D 16513 TZ

Reacties