PerfectCare: een temperatuurstand voor alle materialen

PerfectCare: een temperatuurstand voor alle materialen

Dit is het nieuwe strijken! Voor een perfecte, snelle en delicate strijkbeurt. 100% gebruiksvriendelijk, zonder regeling. 100% efficiënt, geen enkel ander stoomsysteem is sneller. 100% veilig en delicaat voor al je kledingstukken

Philips stelt voor: PerfectCare

Voor een perfecte, snelle en delicate strijkbeurt.

Verkrijgbaar bij Exellent!

Strijken kan echt simpel zijn. Met Philips PerfectCare en de Optimal Temp-technologie voor al je kledingstukken. Zijde, denim, polyester of katoen: je strijkt alle stoffen door elkaar in alle veiligheid en zonder te wachten tot het strijkijzer opgewarmd of afgekoeld is. Je hoeft je kledingstukken zelfs niet te sorteren. Je strijkt alles op een en dezelfde perfecte stand. PerfectCare is zacht met je delicate kledingstukken en tegelijk onverbiddelijk met zware stoffen. Geen enkel ander stoomgenerator is sneller dan de Philips PerfectCare.

Met zijn geperfectioneerde, intelligente controleprocessor weet het zelfs wanneer je gestopt bent met strijken en past het de temperatuur voor jou aan. Geen schijn van kans meer dat je je mooiste outfit verbrandt of die speciale jurk ruïneert! Je gaat helemaal anders strijken en kunt rekenen op een perfect resultaat zonder risico op brand- of watervlekken.

100 % gebruiksvriendelijk, zonder regeling

Philips PerfectCare is het eerste strijkijzer in zijn soort: een stoomgenerator zonder draaiknop voor de temperatuurinstelling. Je hoeft je nooit meer in te laten met de temperatuurregeling om een perfect strijkresultaat te verkrijgen, ongeacht de stof.

100 % efficiënt, geen enkel ander stoomgenerator is sneller

Niet alleen strijken gaat snel met PerfectCare. Je hoeft ook niet te wachten tot het strijkijzer opgewarmd of afgekoeld is terwijl je verschillende stoffen aan het strijken bent. Je strijkt gewoon alles op een en dezelfde perfecte stand, zonder risico’s voor je delicate kledingstukken, maar krachtig genoeg voor de zware stoffen.

100 % veilig en delicaat voor al je kledingstukken

Enkel PerfectCare is uitgerust met de Optimal Temp-technologie. Deze garandeert de perfecte combinatie van temperatuur en stoom, voor sublieme resultaten met alle stoffen. Zelfs al laat je het strijkijzer vijf minuten liggen op delicate stoffen als zijde, kasjmier, mohair of polyester, ze blijven intact, zonder enige schade.

Efficiëntie: perfect

De geavanceerde, intelligente controleprocessor optimaliseert de temperatuur van de SteamGlide-zoolplaat en de cyclonische kamer zodat precies de juiste hoeveelheid warmte en stoom gebruikt wordt om alle kreuken efficiënt glad te strijken.

Resultaat: perfect

De Philips PerfectCare werd getest en goedgekeurd door onafhankelijke textielexperts.

“PerfectCare is het eerste strijkijzer ter wereld dat voldoet aan de technische eisen van Woolmark- Apparel Care Gold voor gebruik op textiel van zuiver wol.”

“Philips PerfectCare geeft uitstekende strijkresultaten, zonder risico op brandvlekken. Bovendien is het supereenvoudig te gebruiken. Wat een doorbraak, een revolutie in het strijken.”

De Optimal Temp-technologie staat garant voor een perfect strijkresultaat van natuurlijke of synthetische stoffen; het stoom- en temperatuurevenwicht zorgt voor uitstekende resultaten zonder glansplekken. Ten opzichte van andere stoomsystemen, vertoonde Philips PerfectCare de beste prestaties in onze labs.

Gebruik: perfect

Met het makkelijke en efficiënte antikalksysteem verleng je in amper 60 seconden het leven van je strijkijzer.

Vergelijk de beschikbare modellen op onze webshop en bekijk ook onze andere educatieve filmpjes.

Mocht uw Philips PerfectCare, 2 maanden na de aankoopdatum, onverhoopt toch niet aan uw verwachtingen voldoen, dan betaalt Philips u de aankoopsom terug.

Reacties