Philips en Jamie Oliver : Homecooker

Philips meets Jamie Oliver

Zelfgemaakte maaltijden, ook op drukke dagen: de “Homecooker” geeft u een extra paar handen. De Homecooker werd dan ook ontwikkeld om drukke gezinnen te helpen lekkere , verse, huisgemaakte maaltijden op tafel te zetten en samen toch meer quality time te kunnen doorbrengen.

U kiest de gewenste temperatuur en stelt de timer in, waarna het roerhulpstuk u het werk uit handen neemt en voorkomt dat het eten aanbrandt. Hij beschikt over een pastamand, stoommand en plateau voor verschillende recepten.
Daarbovenop krijgt u ook nog het Jamie Oliver receptenboek vol variatie en inspiratie.

Het apparaat biedt een grote verscheidenheid aan gerechten, van ontbijt tot uw avondmaaltijd. U kan smelten, sudderen, koken, stomen en braden om bijvoorbeeld hutsepot, vleescurry’s, pastasaus, soep, gebakken aardappelen, risotto en paella op tafel te toveren.

U stelt eenvoudig de precieze tijd in met de quickset-timer tot 99 minuten. Wanneer de tijd om is ,schakelt de homecooker automatisch uit en geeft enkele piepsignalen. De temperatuur neemt vanaf dan af om te voorkomen dat uw bereiding aanbrandt over overgaar wordt.

Achteraf zijn alle onderdelen en zelfs de messen eenvoudig schoon te maken in de vaatwasmachine.

PHILIPS HOMECOOKER JAMIE OLIVER HR104090 (PHHR104090)
PHILIPS

PHILIPS HOMECOOKER JAMIE OLIVER HR104090 (PHHR104090)

Online niet meer beschikbaar, informeer voor de stock bij uw specialist.

Reacties