Samsung S5 Mini

Samsung S5 Mini

Na de Samsung Galaxy S5, is binnenkort ook de S5 Mini te verkrijgen! Pre-order je S5 Mini nu en neem deze kleine versie van de S5 overal mee naartoe. Handiger formaat en de mogelijkheden blijven enorm!

Samsung Galaxy S5 Mini

8 megapixel camera

Android 4.4 KitKat

IP67 water- en stofbestendig

Ultra power saving-modus

Intern geheugen 16 GB

Grotere batterij 2100 mAh

1,5 GB RAM

Groter en scherper scherm dan S4 Mini: 1280 x 720 pixels

WiFi, Bluetooth, NFC, GPS en 4G

1,4 GHz Quad-Core

Vingerafdrukscanner

Health Apps

De Samsung S5 Mini heeft het zelfde design als de S5 maar past beter in je hand.
Deze smartphone is ook water- en stofbestendig, net zoals de S5.

Je beschikt over een prima camera van 8 megapixels en een intern geheugen van 16 GB. Genoeg ruimte dus om al je foto's meteen op te slaan.

Ook met deze kleinere versie kan je extra lang genieten van de batterij dankzij de ultra saving-modus en bovendien is de batterij net iets groter dan die van de S4 Mini.

Het scherm is groter en scherper dan dat van de S4 en ook op deze telefoon zijn een vingerafdrukscanner en verschillende Health apps voorzien.
Je personaliseert je smartphone op deze manier zodat je je eigen evolutie kan bijhouden tijdens het sporten of je eigen profiel kan aanmaken.

Dankzij de Wifi, Bluetooth, NFC, GPS en 4G-verbindingen gebruik je je telefoon echt overal: als GPS onderweg of om je playlists af te spelen op je Bluetooth-speakers thuis.

Deze nieuwe Samsung smartphone draait op Android KitKat 4.4 en heeft een krachtige 1,4 GHz Quad-Core processor. Surf snel, zoek in alle bestanden en laat zijn snelheid je verbazen.

SAMSUNG GALAXY S5 MINI BLACK (DGSAMG800B)
SAMSUNG

SAMSUNG GALAXY S5 MINI BLACK (DGSAMG800B)

Online niet meer beschikbaar, informeer voor de stock bij uw specialist.

Reacties