Is afvallen jouw doel? Doe het dan met de WebCoach Pop van Terraillon!

De WebCoach Pop van Terraillon helpt je écht om jouw voornemens te realiseren!

Dé personenweegschaal om écht af te vallen!

Afvallen is niet zo simpel. Hoe pak je dat trouwens het beste aan? Sporten, diëten, een combinatie van beide? De Terraillon WebCoach Pop wordt jouw ware coach en helpt je jouw doel te bereiken.

  • Berekent jouw gewicht, BMI, vet-, spier- en watermassa. Zo weet jij perfect hoe je jouw kilo's het beste moet aanpakken!
  • Verbonden met de gratis Wellness Coach app voor een goede opvolging, tips en persoonlijke doelen
  • Grote Magic LED-scherm voor een optimale zichtbaarheid
  • Grote glazen oppervlakte voor een comfortabele weging + rubberen rand
  • Compatibel met tal van accessoires, zoals de Terraillon activity tracker en Terraillon NutriTab

Kies de Terraillon Pack die bij jou past!

Terraillon Fitness Pack

Wil je voornamelijk jouw vetmassa verbranden en jouw spiermassa versterken? Dan is sporten voor jou de oplossing! Combineer jouw Terraillon WebCoach Pop personenweegschaal met de Terraillon "Activi-T Band" Activity Tracker om jouw aantal stappen, afstand en verbrande caloriën bij te houden. De Activi-T Band houdt zelfs jouw slaappatroon bij!

Terraillon Diet Pack

Is jouw spiermassa goed, maar wil je vooral vetmassa kwijt? Dan is diëten voor jou een betere aanpak. Combineer jouw Terraillon WebCoach Pop personenweegschaal met de Terraillon NutriTab om de ideale gerechtjes voor jou klaar te maken. De NutriTab functioneert als een gewone weegschaal. Je plaatst er jouw ingrediënt op, je selecteert het in de database van de NutriTab en je ziet zo hoeveel caloriën het bevat en waaruit het bestaat. Zo hou je alles wat je eet in de gaten en heb je eindelijk controle over jouw vetmassa!

Reacties