Windows Phone Lumia - NIEUW!

Windows Phone Lumia - NIEUW!

Deze week lanceert Nokia twee nieuwe modellen in zijn Windows Phone Lumia reeks, namelijk de 610 en de 900. Ontdek ze nu reeds hier!

Dat Windows Phone een supersnel en handig besturingssysteem is zagen we reeds hier.


Met de Lumia 610 wordt Windows Phone aangeboden aan 249€ aanbevolen verkoopprijs. Dit toestel heeft een 3,7" touchscreen, 5MP camera en 800MHz processor.
Met de Nokia Lumia 900 biedt Nokia een absoluut toptoestel dat de vergelijking zeker aan kan met de iPhone of de Samsung Galaxy SIII (link naar productpagina) dankzij het 4,3" scherm, uitstekend 8MP camera en 1,4GHz processor.
In Amerika heeft het toestel alvast zeer goede verkoopcijfers behaald en Nokia terug laten meespelen in de smartphone categorie.
Hoe goed het toestel eigenlijk is werd vreemd genoeg bevestigd door ... de iPhone.
Indien je aan spraakherkenningssysteem Siri vroeg welke de beste gsm is antwoordde deze met de Nokia 900 (dit doordat Siri zich voor elke vraag baseert op internet info en de Nokia 900 de meest positieve commentaren ontving, ondertussen heeft Apple dit wel al aangepast met het antwoord "the one you're holding right now").
Beide toestellen zijn uiteraard uitgerust met Nokia navigatie dat zowel qua kaarten als qua gebruik volledig gratis is en geen dataverkeer vergt.

Reacties