Wireless Range extender

Wireless Range extender

U heeft een draadloos netwerk thuis of op kantoor, maar het signaal is op bepaalde plaatsen niet sterk genoeg? Dan heeft Linksys de ideale oplossing: de Wireless range extender RE-1000.

Met dit toestel versterkt u eenvoudigweg de draadloze dekking. Zo kan U de draadloze verbinding op moeilijk bereikbare plaatsen (met amper tot geen draadloos bereik) in uw huis tot stand brengen of versterken.

Een veel voorkomend probleem is namelijk amper tot geen bereik op de bovenverdieping, meestal omwille van de stevige betonnen (en metalen) constructie van een gemiddeld huis. Deze vormen zéér slechte geleiders voor een draadloos signaal.

Bovendien bezit de RE-1000 ook een ingebouwde Ethernet-poort zodat U bekabelde netwerkapparaten toch op uw draadloos netwerk kan aansluiten.

Zo kan U bijvoorbeeld een printer of harde schijf (zonder draadloze functie) toch draadloos bereiken & gebruiken, wat een leuke surplus vormt.

Alhoewel dit product een uitstekende compatibiliteit met bestaande draadloze routers kan voorleggen, is het absoluut aan te raden de RE-1000 met een N-router te combineren.

Voor verdere informatie, onze vakmannen helpen U graag verder.

Reacties