Internet op kot: vast of mobiel internet?

Internet op kot: vast of mobiel internet?

Dat je internet aansluiting nodig hebt tijdens je studies is sowieso geen vraag meer. De vraag is eerder of je een vaste internet aansluiting neemt dan wel een mobiele internet verbinding gebruikt. Exellent helpt u alvast op weg door de voor- en nadelen even op een rijtje te zetten.

Een vaste internet connectie laat via wifi wel toe om met je laptop, gsm of tablet overal binnen het gebouw te surfen, met een mobiele aansluiting kun je echter ook elders gewoon je mails blijven ontvangen of informatie opzoeken.

Belgacom biedt de perfecte combinatie van beide.

Niet alleen heeft het een uiterst betrouwbaar netwerk van vast internet met hoge snelheden, ook kan het, dankzij het uiterst ontwikkelde 3G netwerk van Proximus, bijna overal mobiel internet aan hoge snelheid aanbieden. Tenslotte heeft elke Belgacom Internet klant ook recht op Fon. Dit is een systeem waarbij jij als Belgacom klant kan surfen via het wifi netwerk van andere Belgacom internet klanten en andersom. Op deze manier zijn er alleen al in België 500.000 'open' wifi hotspots en zeven miljoen over de hele wereld (oa Frankrijk, Duitsland, Verenigd Koninkrijk, Spanje, Portugal, Italië en de Verenigde Staten, zie ook http://www.exellent.be/infos/belgacom-fon).
Deze combinatie van vast internet, mobiel internet en Fon hotspots is automatisch en gratis beschikbaar voor elke Belgacom Internet klant. Reeds vanaf de formule Internet Start à 24,95€ per maand heeft u, naast 50GB vast internet, ook recht op 50MB mobiel internet om bijvoorbeeld op uw tablet of laptop te gebruiken. Met Internet Comfort of Maxi stijgen zowel het vaste als het mobiele inbegrepen volume.
Indien u een van deze formules activeert in een pack met Belgacom TV en/of vaste telefoonlijn profiteert u nog van tal van andere voordelen.
Al deze formules kan u perfect laten aanvragen door een van de Exellent vakmannen. Zij kunnen u meer uitleg geven over de beschikbare tarieven en over de formule of pakket dat het best voor u past.