Wat is een VR-bril

28 februari 2018

Unlock the impossible

Onze smartphone is onmisbaar geworden. Wist je dat je er nóg meer kan uithalen? Met een Virtual Reality bril, brengt jouw smartphone jou in een andere wereld... waar het onmogelijke, mogelijk wordt!

Anker

[]

Waar droom jij van?

Iedereen droomt wel eens van een adembenemend landschap... Is het nu van de bloemetjes in de bergen, van de zon op het strand, van een idyllisch meer, van het zweven in de ruimte... Wat als je dit nu allemaal ook écht kon ondervinden? Zonder van jouw stoel weg te moeten? Ook een safari excursie, het bezoeken van een wereldberoemd museum of het meespelen in één van jouw games is mogelijk...

Wat je hiervoor nodig hebt, is een VR bril of Virtual Reality bril. Wil je graag een Virtual Reality bril kopen? Wij hebben meerdere vr glasses in ons assortiment, voor elk budget, compatibel met iOS en/of Android. Ontdek ze hier!

Anker

[]

Wat is een Virtual Reality bril?

Een Virtual Reality bril is een bril/headset waarin je jouw smartphone bevestigt. Dankzij het speciale design van de virtual reality bril, word je geprojecteerd in een virtuele wereld.

Download hiervoor op jouw smartphone een van de vele virtual reality apps of virtual reality games om er volop van te genieten!

Tal van websites, zoals immobiliën websites of ook Youtube of Netflix, bieden nu ook content aan die je met een virtual reality bril kan bekijken. Bezoek jouw toekomstig huis of kijk naar toffe filmpjes in 360° alsof je er zelf in het echt bij was!

Anker

[]

Een Virtual Reality bril kopen? Dat kan hier:

Anker

[]