Coyote rijhulpsysteem

09 februari 2018

Een Coyote radarverklikker en een dashcam zijn handige toestellen voor iedereen die vaak onderweg is.

Nieuw item

Geen verrassingen meer onderweg met Coyote

Coyote lanceerde daarom de Coyote S met opnamefunctie. Zo heb je in 1 toestel alles wat je nodig hebt!

Dashcam

Een ongeval is helaas soms rap gebeurd en absoluut niet fijn. Niet fijn, want er is schade en zoveel papierwerk. Als de tegenpartij dan ook nog moeilijk doet, is het plaatje van dé onvergetelijke en slechte ervaring volledig af. Een dashcam kan je hierbij al een stuk helpen. Alles staat op video, dus geen discussie mogelijk!

De Coyote S radarverklikker met dashcam beschikt over een opnamefunctie. De camera neemt alles op wat hij door je voorruit ziet in fragmenten van 10 minuten. Na vier fragmenten opgeslaan te hebben, overschrijft de Coyote S de opnames met nieuwe fragmenten. Bij een schok, worden de laatste 10 minuten automatisch of met een druk op de knop opgeslaan. Zo beschikt het geheugen enkel en alleen over de nuttige opnames.

De opnames van de dashcam kan je gemakkelijk bekijken en gebruiken bij het aansluiten van je Coyote S met jouw computer, aan de hand van een USB-kabel. De snelheid waaraan je reed wordt op de opnames niet weergegeven. Voorlopig is de dashcam view ook beschikbaar op de iCoyote app, maar kan je er geen opnames mee maken.

Nieuwigheden Coyote S vs. klassieke Coyote

Anker

[]

Anker

[]