Belmoca dat zijn 6 smaken en 6 karakters

16 februari 2018
Nieuw item

Belmoca is koffie voor fijnproevers: een puur Belgisch design voor de liefhebbers van de pure smaak van koffie.

Een Belmoca espressomachine in huis halen is een fris, uniek, Belgisch design toestel in huis halen. Met zijn uniek design past dit espressomachine in elk interieur. Belmoca combineert dit luxueus Belgisch design combineert met een gesofisticeerd systeem dat koffie onder een hoge druk van 19 bar in je kopje stuwt. Espresso, lungo of cappuccino op culinair topniveau en dat allemaal met 1 toestel. Pas zelf de smaak van je kopje espresso, tas cappuccino of mok lungo aan en kies uit: 6 smaken!

Anker

[]

6 smaken, 6 karakters

Belmoca capsules zitten boordevol vers gebrande Arabica koffiebonen: je geniet van 20% meer koffie per capsule, zelfs in een grote lungo mok.

Allegro

De Alegro capsules van Belmoca zorgen voor een rijke smaak , kruidige accenten en hier en daar smaak je de heerlijke chocolade toetsen. Dankzij deze mix van Arabica en Robusta bonen, een Indiase en Zuid-Amerikaanse mengeling, ontdek je een hint van honing en hout in je nasmaak. De unieke samenstelling is een ware explosie van zowel zoete, fruitige als sterke en volle aroma’s in één kopje ristretto, espresso of lungo.

Met een gemiddelde intensiteit, is de Alegro capsule perfect voor de zondagnammidagkoffie met een zelfgemaakt chocoladedessert.

Crescendo

Soms heb je zin in iets intens, krachtig van smaak met een heerlijk romige crémalaag. Dan zijn de Crescendocapsules van Belmoca, gemaakt van 100% Zuid-Amerikaanse Arabica bonen wat je zoekt!

Je maakt een ristretto, espresso of lungo van de beste kwaliteit: de bonen zijn strictly high ground en ze ondergingen een zeer intens brandproces. Hierdoor geniet je van een zeer krachtige smaak met lage aciditeit.

De Crescendo koffie heeft een zeer intense smaak en is geschikt voor de perfecte start van een drukke dag.

Largo

Met de Largo capsules van Belmoca, bereid je heerlijk ronde koffie. Je drinkt net zoals de Crescendo een ristretto, espresso of lungo gemaakt van 100% Arabica bonen, maar deze hebben een iets lichtere brandingsgraad.

Ontdek een subtiel, fris aroma vol zoete, fruitige accenten met volle crémalaag.

Deze capsules zorgen voor een intense smaak op een zachte manier, zelfs in een grotere lungo.

Fair trade

Ook de Fair Trade capsules verzekeren ou een 100% pure Arabica mix.

De bonen werden langzaam gebrand om een extra intense, volle smaak boordevol rijke aroma’s te behouden.

Zowel de espresso, ristretto als de lungo verkrijgen een smeuïge créma. Deze eerlijke koffie heeft een minder intense smaak, ideaal voor een kopje ristretto in de namiddag.

Descaffeinato

De heerlijke smaak van een perfect tasje ristretto, lungo of espresso zonder cafeïne. Drink ’s avonds nog een tas Descaffeinato van Belmoca met ronde smaak en zacht karakter.

Latte melkschuim capsules

De Belmoca espressomachines zijn compleet: je maakt alle koffiebereidingen met 1 toestel.

Plaats 1 melkcapsule in het Belmoca toestel en kies daarna een andere koffiecapsule om jouw favoriete koffie mét melkbereiding te bereiden.

Anker

[]

Belmoca espressomachines

Kies jouw Belmoca espressomachine voor de bereiding én het design die het beste bij je past:

Belina espressomachine

De Belmoca Belina maakt heerlijke espresso’s. Ben je vooral een espresso liefhebber, maar drink je ook wel eens een lungo of cappuccino? De Belmoca Belina stelt zelf de hoogte af op jouw tas koffie. Je geniet bij elk kopje koffie van het perfecte brouwproces in een belgisch design! De Belina is topkwaliteit en eenvoud, beschikbaar in 3 elegante kleuren.

B-100 espressomachine

De Belmoca B-100 is eenvoudige luxe en grootse kwaliteit: Je kiest de capsule waar je het meeste zin in hebt en tovert deze om in een onovertroffen espresso, lungo of cappuccino.

Ontdek alle Belmoca capsules en espressomachines bij Exellent:

Anker

[]