Fritel RG2170 en SG2180

En jij, wat verkies je het liefst: de steengrill voor een heerlijke pierrade, de pannenkoekenplaat voor een smulmomentje of de grill-teppanyaki voor je vlees en groenten? Laat je maar gaan, hoe meer zielen hoe meer vreugd! Fritel belooft je tal van leuke en gezellige momenten aan tafel. Nodig je vrienden, je familie of zelfs je collega's uit voor een lekkere maaltijd. Je hoeft enkel nog de gepaste bakplaat te kiezen!

Anker

[]

Fritel RG 2170 en SG 2180

De Fritel toestellen RG 2170 en SG 2180 zijn allebei multifunctionele toestellen met afneembare bakplaten.

Grill, raclette en diverse bakplaten bieden je een wereld aan mogelijkheden voor tal van toffe maaltijden. De pannetjes hebben een antiaanbaklaag en zijn vaatwasserbestendig. Je leuke maaltijden zullen dus niet meer door de afwas lastiggevallen worden!

Anker

[]

Een bakplaat voor elke gelegenheid!

Naast de geleverde bakplaat met je Fritel RG 2170 of SG 2180 toestel, kan je je collectie ook uitbreiden:

  • De steengrill bakplaat in natuursteen geeft aan je vlees of vis een heerlijke smaak.
  • Je hoeft je geen zorgen meer te maken voor de verjaardagsfeestjes thuis van de kinderen! Met de pannenkoekenplaat maak je in no time lekkere pannenkoekjes om van te smullen. Je hoeft enkel nog op tafel wat lekkere smaakmakers te voorzien, zodat de kleintjes en de grote er volop van kunnen genieten.
  • Voor een lekker gegrild smaakje aan je ingrediĆ«nten, kies je simpelweg voor de grill bakplaat.

Een iets is in elk geval zeker. Indien je aan een leuk en tof idee denkt voor je volgende maaltijd thuis zonder zorgen, denk dan aan Fritel!

Anker

[]