Fun cooking

01 december 2020

Ben jij nog op zoek naar leuke ideeën voor de feestdagen? Wat denk je van fun cooking? Met onze fun cooking apparaten bereid én dineer je allemaal samen aan tafel het avondmaal. Dit is erg gezellig, want je staat tenminste niet de hele avond alleen in de keuken om voor je gezelschap te koken.

Kies jij voor een Domo teppanyaki, Fritel fondue, Solis tafelgrill of Severin raclette fondue?

Vind de vakman in je buurt

Anker

[]

Domo teppanyaki

Koken op de Japanse manier met Domo

Teppanyaki is een Japanse ijzeren bakplaat die gebruikt wordt om voedsel te bakken.

Grillen met een teppanyaki-bakplaat is best gezond. Dit aangezien je zonder vetstof makkelijk vlees, vis, groenten of zelfs hele gerechten kan bereiden. Bovendien blijven dankzij de hoge temperatuur de voedingsstoffen bewaard.

Lees meer over Domo teppanyaki

Anker

[]

Fritel fondue

Gezellig fonduen met Fritel

Fondue is een gerecht waarbij kleine stukjes vlees of vis ondergedompeld worden in een verhitte vloeistof.

Vlees wordt ondergedompeld in een neutraal smakende plantaardige olie die goed verhit kan worden zoals zonnebloem-, druivenpit- of arachideolie.

Vis wordt ondergedompeld in een hete visbouillon.

Lees meer over Fritel fondue

Anker

[]

Solis tafel grill

Maak er een feest van met een Solis gourmetstel

Deze klassieker kennen we zonder twijfel allemaal. Net zoals met een teppanyaki-bakplaat kan je met een tafelgrill of gourmet gezellig samen aan tafel grillen. Echter zijn er toch enkele verschillen tussen de twee.

Zo bestaat een gourmet uit kleine pannetjes waarin je elk je eigen gerecht kan bereiden. Op deze manier lopen de sappen uit de stukjes vlees en vis van je tafelgenoten niet over in die van jou.

Lees meer over Solis tafelgrill

Anker

[]

Severin raclette fondue

Severin raclette & kaasfondue

Raclette en kaasfondue zijn het nationale gerecht van Zwitserland. Maar ook in België zijn ze zeer populair!

Naast de traditionele raclette, waarbij de helft van een kaas verhit wordt en vervolgens het geroosterde deel telkens wordt afgeschraapt, is het toestel met pannetjes veel gebruiksvriendelijker. Het volstaat om een sneetje kaas in het pannetje te plaatsen en het te laten roosteren in het toestel.

Lees meer over Severin raclette-fondue