Garmin sporthorloges

05 maart 2018

Maak jouw goede voornemens deze keer écht waar met de Garmin sporthorloges!

Die goede voornemens van 2015... Heb jij ze al waargemaakt of werk je eraan? We zijn nu nog maar in maart, niet opgeven hé! Hier zijn alvast de toffe sport watches van Garmin, die je kunnen helpen bij jouw sportactiviteiten!

Anker

[]

Nieuw item

Vivofit en Vivofit 2

Met de Garmin Vivofit, kom je volledig in actie! Deze activiteitsmeter telt jouw stappen, je afglegde afstand, je verbrande caloriën, en zelfs jouw slaappatronen bij! Elke dag, coacht hij jou met een nieuwe dagdoel. Je kan de Vivofit koppelen aan een hartslagmeter, om zo je fitnessactiviteiten beter op te volgen. De sporthorloges zijn waterbestendig, zodat je ze op elk moment van de dag kan dragen! Al jouw informatie kan je opslaan en delen op Garmin Connect™.

De Garmin Vivofit 2 sport watch heeft hiernaast ook een verlicht scherm en maakt geluidssignalen om jou eraan te helpen herinneren te bewegen. Jouw gegevens, synchroniseert de Garmin Vivofit 2 automatisch met Garmin Connect™

Kies voor jouw lievelingskleur en draag jouw Vivofit of Vivofit 2 met al jouw outfits!

Anker

[]

Nieuw item

Vivosmart

Ben jij ook een grote smartphone addict? Kan jij jouw smartphone zelfs bij het sporten niet missen? Echt praktisch is het niet, tenzij je voor de Garmin Vivosmart sporthorloge kiest! Deze verbind je gewoon aan de hand van Bluetooth aan jouw smartphone. Naas alle gegevens dat de Vivofit ook opmeet (afstand, stappen, kcal,...), kan je zo ook je ontvangen mails, smsjes en oproepen op het scherm van jouw Garmin Vivismart zien en hoef je jouw smartphone niet per sé uit jouw zak te halen.

Deze smartwatch en sporthorloge in 1, kan je ook in verschillende kleuren en maten kiezen.

Anker

[]

Nieuw item

VivoActive

Als échte sporter wordt de Garmin VivoActive jouw lievelings sport buddy! De ultradunne GPS-smartwatch heeft een mooi groot kleuren aanraakscherm in hoge resoltie. Zo zie je in één oogopslag alles wat je wil weten: je afstand, tempo, snelheid,... Er zijn geïntegreerde sportapps, zodat je de gepaste zaken kan meten naargelang de gekozen type sport: hardlopen, fietsen, zwemmen, golven of wandelen. De smartwatch verbind je via bluetooth met jouw smartphone, om alle meldingen van nieuwe oproepen, smsjes en mails te ontvangen.

De Garmin VivoActive kan je ook personaliseren met toffe apps en wijzerplaten. Je kan er jouw muziekspeler mee bedienen, jouw telefoon terug vinden en al jouw activiteiten in real time delen met jouw vrienden en familie met de Live Track. Geweldige sporthorloge, smartwatch en GPS in zo'n slank design!

Anker

[]

Nieuw item

Fenix 3 / Sapphire / Performance

Is sporten voor jou meer dan een hobby? Heb je graag voor je trainingen of wedstrijden een nauwkeurig overzicht van jouw locatie, van de hoogte of de luchtdruk waar jij je bevindt? Dan kies je best voor een zeer performante GPS sporthorloge, zoals de Fenix 3.

De ingebouwde antenne met GPS en GLONASS ondersteuning, geven je snel en nauwkeurig jouw positie. Het kleurenaanraakscherm is gemakkelijk af te lezen, zelfs in de zon. De verschillende functies voor outdoor en fitnesstraining maken de Garmin Fenix 3 compleet. Zeer robuust, kan deze sporthorloge zeker tegen een stoot of tegen allerlei weersomstandigheden en temperaturen. De slimme meldingen verwittigen jou bij het ontvangen van een nieuwe e-mail, sms of oproep, ook al ben je onderweg dankzij de draadloze verbinding met jouw iPhone of Android smartphone.

De Garmin Fenix 3 Performance beschikt dan over een hartslagmeter, wat ook handig kan zijn bij het zwemmen, hiken, skiën,...

De Garmin Fenix 3 Sapphire het premium model van deze serie en heeft naast de Fenix 3 opties ook uitgebreidere functies voor multisport-training, zoals o.a. hardlopen, fietsen, zwemmen, skiën, triatlons, hiken en klimmen.

De Fenix 3 Sapphire Performance, heeft dezelde functies met hartslagmeter erbij.

Anker

[]