TomTom Spark sporthorloges

Sporten op muziek met de TomTom Spark gps-fitnesshorloges!

Luister jij naar muziek tijdens het sporten? Je bent niet de enige! Maar hoe neem je al die liedjes met je mee? Geef toe, lopen met een 5.5 inch smartphone rond je arm is allesbehalve praktisch. Dan is een TomTom Spark sporthorloge misschien wel iets voor jou!

Anker

[]

Alles wat je nodig hebt

Dit sporthorloge met gps is alles wat je nodig hebt tijdens het hardlopen, fietsen, fitnessen, zwemmen... Je smartphone laat je gewoon thuis!

Nieuw item

Kies voor een model met een breed of smal bandje, doe hem rond je pols en je voelt hem amper zitten tijdens het bewegen. Draag je fitnesshorloge de ganse dag en hij houdt al je stappen, afstanden en verbrande calorieën bij in een handig overzicht. Vanaf nu maak jij al je goede voornemens zonder problemen waar!

Je behaalt je persoonlijke doelen zonder veel moeite dankzij je eigen muziekafspeellijsten. Met een intern geheugen van 3 GB is er ruimte voor meer dan 500 liedjes! Sluit je oortjes eenvoudig aan via Bluetooth en sporten maar! Heb je nog geen Bluetooth oortjes? Je kan De TomTom Spark ook kopen met compatibele headphones.

Ga je hardlopen, fietsen of lopen op de loopband in de fitness? Kies uit de verschillende sportmodi, of wissel ze af om te variëren in je training. Je blijft via de ingebouwde hartslagmeter constant op de hoogt van jouw hartslag, zonder het dragen van een borstband.

Anker

[]

Welke TomTom Spark past bij jou?