Beko koelkast: 2x langer vers met EverFresh

Een combinatie van een modern design en innovatieve technologieën. Dat zijn Beko koelkasten in een notendop. Of je nu op zoek bent naar een tafelmodel, een side by side, diepvriezer of koel-vriescombinatie, je vindt sowieso een Beko koelkast die bij je levensstijl past.

Anker

[]

De beste koelcondities

De NeoFrost technologie verspreidt de koude lucht van de Beko koelkast gelijkmatig. Dat garandeert een optimale vochtigheid en een betere luchtkwaliteit binnen in de koelkast.

Naast een geurfilter heeft de Beko koelkast ook een actieve ionisator die virussen, bacteriën en andere micro-organismen neutraliseert, om zo een antibacterieel effect te creëren. De deuren en handvatten van de Beko koelkast zijn bovendien ook voorzien van een antibacteriële laag.

De innovatieve blue light technologie bootst de fotosynthese na zodat vers fruit en groenten langer vers blijven. En ze behouden hun natuurlijke smaken!

Neo Fresh technologie van Beko
Anker

[]

EverFresh: slimme indeling

Door de temperatuur te minimaliseren en het vochtverlies te verwijderen, blijven groentjes en fruit tot 2 keer langer vers in het Deep Fresh compartiment! Te veel groenten en fruit gekocht? Vries ze snel in in het Shock Freeze compartiment zodat ze langer hun nutritieve waarden kunnen behouden.

Door een constante temperatuur van 0°C te behouden, blijven vlees, vis én bereide gerechten langer vers in het Fresh Store compartiment.

Het Vario Store compartiment kan je zodanig instellen dat het koelsysteem naar een vriezer en andersom verandert. De vriezer blijft werken met de Freezer Guard technologie. Zelfs bij lage temperaturen blijft het voedsel dus goed bewaard!

Met behulp van de uitneembare rekken en flappen kan je extra ruimte creëren in een compartiment. Daarnaast is de flessenhouder de ideale manier om de ruimte tussen 2 schappen optimaal te benuttigen.

Ever Fresh
Anker

[]

Binnen handbereik

Plastic voorgoed uit je leven bannen? Dat doe je door een Beko koelkast te kiezen met een ijs- en waterdispenser. Met slechts één druk op de knop krijg je gefilterd en koel water, met of zonder ijsblokjes. Het waterreservoir kan je bovendien gemakkelijk vullen, verwijderen en schoonmaken.

De Twist & Serve ijslade in de Beko koelkast biedt eenvoudig toegang tot ijsblokjes. Eén keer draaien en de ijsblokjes vallen in de schuif. Je hoeft enkel de tank te vullen met water en de ijslade doet de rest! Er is nog een extra ijslade voorzien om kleine stukjes fruit en extra ijsblokjes in te vriezen.

Je favoriete drankjes binnen handbereik? Kies voor een Beko koelkast met een mini bar. Het deksel van deze mini bar opent naar beneden zodat je er gemakkelijk je drankjes op kan serveren. Dankzij Soft Touch is er slechts een lichte aanraking nodig om het deksel te openen.

Energiebesparend

Ga je op reis? Schakel de vakantiemodus in en dan blijft enkel het vriesgedeelte in werking. Wil je gewoon wat extra energie besparen? Gebruik de Eco-Fuzzy functie die op lange termijn heel wat energie bespaart.

Het unieke scharnierdesign sluit de deuren van de Beko koelkast automatisch wanneer ze open gelaten worden in een positie van 15°. En anders hoor je wel een geluidssignaal.

De temperatuur en de handige functies kan je instellen op het slimme, digitale display. Je krijgt bovendien ook meldingen wanneer je de filters moet vervangen of schoonmaken.

Anker

[]

Bekijk de Beko koelkasten met EverFresh

Koelkasten:

Anker

[]

Amerikaanse koelkasten of side by side:

Anker

[]

Koel-vriescombinaties:

Anker

[]