Senseo Twist

Senseo brengt met zich een nieuwe manier van koffiedrinken, van praten over koffie, van genieten en plezier beleven. Nu zijn ze er terug met een nieuw, revolutionair gamma Senseo Twist!

De koffiekan maakte plaats voor het individuele kopje koffie en iedereen heeft nu zijn eigen specifieke koffievoorkeur. Een derde van de Belgen verkiest een grote variëteit aan smaken en aroma’s om van zijn koffie te genieten en wil het gebruiksgemak van een koffietje met één druk op de knop zeker niet missen. Tien jaar na de baanbrekende introductie geven Douwe Egberts en Philips een nieuwe impuls aan één van de meest gedronken koffies in België.

Dankzij een vernieuwde kleurrijke look, een uitbreiding van het smaakassortiment en de introductie van nieuwe toestellen beleef je nog meer plezier aan Senseo. Vandaag onthult SENSEO een nieuwe identiteit. Een identiteit die verrast maar de waarden behoudt die zo succesvol waren in het verleden.

Met een nieuwe look, nieuwe smaken en nieuwe toestellen geeft Senseo een nieuwe dimensie aan koffieplezier.

De sensatie duurt voort…

Met een nieuwe reeks toestellen

Heerlijke koffie voor ieders smaak, nieuwe functies, nog eenvoudigere bediening en een trendy design. Philips lanceert een nieuwe reeks toestellen met een innovatief, trendy design: Senseo Twist.

Senseo Twist is ontworpen voor de moderne koffieliefhebber. Net zoals de volledige Senseo familie stelt Senseo Twist koffiegenot voorop en prikkelt het alle zintuigen. De nieuwe toestellen overtuigen met een eigentijds design en zijn beschikbaar in frisse kleurencombinaties.

Senseo Twist is geschikt voor alle Senseo koffiepads en beschikt over een intuïtief touchpaneel. Senseo Twist is bovendien voorzien van twee instellingen, zodat de gebruiker zelf de intensiteit van zijn koffie kan bepalen: sterk of mild. Dit alles zorgt voor nog meer keuzevrijheid en nog meer gebruiksgemak.

Senseo Twist bestaat in twee versies: naast het basismodel (HD7870) is er ook een high-end model (HD7873) met een geïntegreerde Brita Maxtra waterfilter, die je koffie een nog intensere smaak geeft. Dit model heeft bovendien een extra groot waterreservoir (1,6 liter), een metal finishing en een ingebouwd geheugen waarmee je het toestel kan programmeren om de hoeveelheid koffie te zetten die jij verkiest (tot 145 ml).

Anker

[]

Nieuw item
Anker

[]

Al 10 jaar lang een revolutie in koffieland!

Origineel en onbevreesd, trendy en modern, aantrekkelijk en toegankelijk. De komst van SENSEO in maart 2002 betekende een unieke en vernieuwende manier van koffie zetten. Sindsdien garandeert een eenvoudige druk op de knop een sensationeel lekker kopje koffie, perfect gedoseerd en bedekt met een smeuïg schuimlaagje.

Enkele cijfers :

• In België en G.H. Luxemburg werden 3,3 miljoen Philips SENSEO koffiezetapparaten verkocht in 10 jaar tijd.

• Wereldwijd werden sinds de lancering meer dan 33 miljoen Philips SENSEO koffiezetapparaten verkocht.

• Zo’n 2 miljoen Belgische huishoudens bezitten een Philips SENSEO koffiezetapparaat.

• Douwe Egberts SENSEO is de nummer 1 in koffiepads.

• Per dag worden 1 miljoen tassen Douwe Egberts SENSEO koffie gedronken in België.

Anker

[]