Dyson Pure Cool Link

Nieuw item

Een propere, gezonde lucht in huis dankzij de Dyson Pure Cool Link luchtbehandeling

De lucht in je huis kan tot 5 keer meer vervuild zijn dan buiten door o.a. sigarettenrook, pollen van planten, gassen uit deodorants en luchtverfrissers, kookluchtjes enz. Dit wil je toch niet allemaal inademen? Soms is het niet mogelijk om de ramen open te zetten om ruimtes voldoende te verluchten. Daar heeft Dyson met de Pure Cool Link luchtreiniger en ventilator in één een oplossing voor gevonden!

Anker

[]

Nieuw item
Anker

[]

Dyson Pure Cool Link vangt 99,95% van de verontreinigende stoffen en houdt ze vast

Dankzij de 360° HEPA-filter in glasvezel verwijdert de Dyson Pure Cool Link 99,95% van alle allergenen en vervuilde stoffen (max. 0.1 micrometer) uit de lucht. Door het mooie design zonder bladen en de 360° functionaliteit hoef je het toestel niet in een hoekje van de kamer te plaatsen. Hij mag gezien worden én past op slechts één velletje A4 papier. Wil je dat jouw Dyson Pure Cool Link dé eyecatcher wordt in de kamer? Kies dan voor de blauwe versie! Opvallen doet-ie zeker!

Ontdek de Dyson Pure Cool Link luchtreiniger vanaf 11 juli op tv of in dit filmpje:

Anker

[]

Anker

[]

Nieuw item

Het hele jaar door gezondere lucht én verkoeling op warme zomerdagen

Dankzij de Air Multiplier technologie blaast de Pure Cool Link luchtreiniger de gezuiverde lucht gelijkmatig door de ruimte. Hij controleert en analyseert continu de luchtkwaliteit en reinigt die automatisch wanneer dat nodig is. Op warme dagen gebruik je hem ook als luchtreinigende ventilator. Twee in één! De sterkste instelling zorgt voor een heerlijk verkoelende bries.

's Nachts hoef je hem niet uit te schakelen. Activeer de nachtmodus en de Pure Cool Link blijft de luchtkwaliteit in de kamer controleren. Ben je een lichte slaper? Geen paniek. Hij gebruikt enkel de stilste instellingen en de led-lichtjes worden gedimd. Je nachtrust wordt niet verstoord en je ontwaakt in een kamer met zuivere lucht.

Anker

[]

Nieuw item

Bedienen op afstand

Elke Dyson ventilator, verwarming en luchtbevochtiger (ook de Dyson Pure Cool Link luchtreiniger) heeft een magnetische afstandsbediening waarmee je het toestel gemakkelijk kunt bedienen. Maar er is nog iets nieuws! Verbind je Pure Cool Link via Wi-Fi met de app op je smartphone en bedien jouw luchtreiniger op afstand. Via de app blijf je op de hoogte van de luchtkwaliteit binnen en buiten en kun je het toestel activeren wanneer je niet thuis bent. Zo wordt je thuis verwelkomd in een gezonde atmosfeer.

Anker

[]

Bestel nu jouw Dyson Pure Cool Link luchtreiniger: tafelmodel of toren om op de vloer te plaatsen