W8 oled tv met Spectral design tv meubel

15 november 2018
Spectral Air Signature voor LG W8 oled tv
Anker

[]

De tijd dat je de tv wilde verstoppen in je woonkamer (bijvoorbeeld in een lelijke, logge kast) is voorbij. Tv’s worden alsmaar mooier: echte kunstwerkjes met heel wat design elementen en de allerlaatste snufjes en technologieën. Waarom zou je je mooie tv dan nog verbergen?

LG gaat nog een stapje verder en biedt nu dé ultieme design oplossing aan om je W8 oled Signature tv samen met de LG Dolby Atmos soundbar helemaal te integreren in je tv meubel. Een mooie oplossing om de tv en de soundbar in één te brengen en de lelijke kabels te verstoppen. Benieuwd? Lees dan verder en maak kennis met het Spectral Air Signature design tv meubel voor LG!

Maak kennis met Spectral Air Signature: hét elegante design tv meubel voor de LG oled W8 tv

Anker

[]

Spectral Air Signature voor LG W8 oled tv

LG en Spectral, een producent van high-end en innovatieve design tv meubels, sloegen de handen in elkaar en ontwikkelden een design tv meubel voor de LG oled W8 Signature tv. Deze dunne oled tv van slechts 3 mm dik, ligt als het ware naadloos op de muur. Geen afleidingen, enkel genieten van een subliem beeld. Om de oled tv nog beter te integreren in de omgeving is er nu het Spectral Air Signature tv meubel. Speciaal gemaakt voor de LG W8 oled tv!

Het Spectral Air Signature tv meubel complementeert de W8 oled tv en soundbar en sluit beide naadloos op elkaar aan via een tijdloos metalen airboard. Ook de brede verbindingskabel tussen tv en soundbar verdwijnt achter het paneel. Het resultaat is een oled tv en soundbar die vloeiend in elkaar overlopen. Je soundbar en tv zweven aan de muur.

Anker

[]

Anker

[]

Het Spectral Air Signature tv meubel in het kort:

 • Hoogwaardig stalen airboard (verkrijgbaar in 3 kleuren) die de tv en soundbar vloeiend verbindt.
 • Tijdloos en minimalistisch design dat geen afbreuk doet aan het design van de tv en soundbar, maar deze net complimenteert.
 • Perfecte oplossing om de LG Dolby Atmos soundbar naadloos te integreren. Er zijn uitsparingen voorzien voor de luidsprekers.
 • Alle kabels (van en naar de tv en soundbar) op een elegante manier weggewerkt.
 • Modulair. Kies zelf hoe en waar je je LG W8 oled Signature tv en soundbar wilt plaatsen via de extra kastelementen (met krasbestendig glazen oppervlak en meer dan 2000 kleuren om uit te kiezen).
 • Laad andere toestellen draadloosop via de Smart Charge functie.
Spectral Air Signature voor LG W8 oled tv - detail
Anker

[]

Jouw LG W8 oled tv wordt in combinatie met het Spectral Air Signature tv meubel de blikvanger in huis.

Het Spectral Air Signature tv meubel voor de LG oled W8 Signature tv is vanaf midden november verkrijgbaar. Vraag meer info aan je vakman in de buurt.

Anker

[]

LG W8 Signature oled tv: de dunste tv ter wereld!

Anker

[]

Tv’s worden alsmaar dunner en dunner. De LG Wallpaper W8 oled tv is daar een goed voorbeeld van. Het ultradunne scherm (minder dan 3 mm) wordt tegen de muur geplaatst aan de hand van magneten. Zo dun dat de tv zelfs geen schaduw vormt op de muur! De W8 oled tv en soundbar passen perfect in elk interieur.

Anker

[]

 • 4K Ultra HD beeldkwaliteit. Dat is een resolutie van 3.840 bij 2.160 pixels, 4x zoveel pixels als bij een Full HD tv.
 • Minimalistisch en super dun design met krachtige Alpha 9 Intelligent processor.
 • Door de oled-technologie en meer dan 8 miljoen zelfoplichtende pixels is zwart ook echt zwart. Diep en perfect zwart zorgt voor meer contrast, meer details en texturen wat de kijkervaring helemaal compleet maakt.
 • Cinema HDR met Dolby Vision zorgt voor een beeld zoals de filmmaker het bedoeld heeft. Perfecte, heldere kleuren, diep contrast en levensechte details.
 • Samen met de Dolby Atmos soundbar zorgt de W8 oled tv voor een complete cinema-ervaring thuis. Krachtig surround geluid, overal om je heen.
 • Verander je tv in echte kunst via de LG Galerijmodus! Projecteer adembenemende foto’s van beroemde fotografen of wereldberoemde kunstwerken op je tv wanneer je geen tv kijkt. Samen met een aangename playlist zorgt de Galerijmodus voor de perfecte atmosfeer in huis.
 • De LG oled W8 Signature tv past in elk interieur dankzij het minimalistische en tijdloze ontwerp. Hang je tv ‘zwevend’ op aan de muur of kies voor een tv meubel met naadloze integrering van het scherm en de soundbar (zoals Spectral Air Signature).

LG W8 oled tv met Spectral Air Signature tv meubel
Anker

[]

Lees meer over LG oled tv.

Met de Signature lijn brengt LG design en technologie samen in oled tv’s, koelkasten en wasmachines. De designlijn werd al bekroond met tal van prijzen en awards.

Anker

[]

LQOLED65W8PLA tv
LG OLED tv oled65w8pla
6 999,00