LG Wallpaper OLED tv: eenvoud en perfectie

07 juni 2019

LG Wallpaper OLED tv’s beloven perfect zwart. Dit zorgt voor een intenser contrast en brengt de rijkdom in alle kleuren naar voren. Je kijkt naar filmische beelden, net zoals in de bioscoop.

Het ultradunne display voorkomt schaduwvorming en complimenteert je interieur.

Anker

[]

De α9 Intelligent Processor: een briljant brein

Anker

[]

  • Dankzij de Quad-Step Ruisonderdrukking kijk jij naar een zeer helder beeld. Beeldruis wordt twee keer zo snel verminderd dan bij oudere modellen.
  • Een scherpteverbetering levert nauwkeurige details, texturen en diepte op omdat de processor de randen van objecten benadrukt. Dit maakt het beeld realistischer.
  • Met de diepteverbetering onderscheidt de intelligente processor het hoofdobject van de achtergrondbeelden. Hij analyseert ook texturen en randen - die apart verwerkt worden - om meer diepte te creëren.
  • Met de True Color Accuracy Pro heeft de processor veel meer kleurgegevens dan oudere modellen. Je ziet levensechte kleuren op het scherm, zonder vervorming.
  • High Frame Rates geven tot maximaal 120 frames per seconde weer. Zelfs bij snelle bewegingen blijft het beeld vloeiend.
α9 Intelligent Processor
Anker

[]

Perfect zwart: het geheim achter filmische beelden

LG Wallpaper OLED tv’s hebben diepe zwartwaarden. De meer dan 8 miljoen zelfoplichtende pixels regelen hun eigen lichtsterkte en creëren een intenser contrast én meer diepte. Dit brengt ook de rijkdom in alle kleuren naar voren en legt verborgen details bloot, zoals in het echte leven.

Je ervaart het diepe, rijke en perfecte zwart van filmmakers uit Hollywood. Met perfect zwart ga je de wereld van de film binnen, in plaats van een weergave van die wereld te krijgen.

Anker

[]

4K Cinema HDR: een beleving als geen ander

Anker

[]

HDR 10 Pro en HLG Pro zijn de HDR-technologieën van LG zelf. Dit multi-HDR formaat in combinatie met het dynamische frame-by-frame tone-mapping tonen heldere scènes en diepere schaduwen.

Dolby Vision is niet voor niets de populairste en meest geavanceerde HDR-oplossing. Dankzij de bioscoopervaring ga je helemaal op in de Hollywoodverhalen. De filmmakers hebben het beeld frame voor frame geoptimaliseerd. Met een verwerking van 170.000 frames bij een film van 2 uur mis je geen enkel detail en ervaar je de echte visie van de filmmaker.

Ook Technicolor heeft een eigen HDR-formaat dat LG ondersteunt. Technicolor speelt een grote rol in het kleuren van films. Daarom merk je uiterst nauwkeurige beelden.

Dolby Vision HDR
Anker

[]

Een geluid om ù tegen te zeggen

Met de Dolby Atmos soundbar ervaar je een bioscoopgeluid, gewoon bij jou thuis. De omhooggerichte speakers leveren een gevoel van realisme. Het geluid beweegt mee met de objecten op je scherm waardoor je precies midden in de actie staat.

Adaptive Sound Control analyseert content in real time. Dus wanneer je naar een dialoog luistert, past ASC zich automatisch aan zodat je een kristalheldere dialoog hoort. Bij actie wordt de sub verhoogd voor nog meer impact.

Auto Sound Engine creëert een perfecte geluidsbalans op elk volume en behoudt telkens precieze frequenties.

Anker

[]

Een must-have in elke woonkamer

Anker

[]

De LG Wallpaper OLED tv straalt eenvoud uit en vormt een perfecte eenheid met de muur én ruimte. Het ultradunne display wordt plat aan de muur bevestigd met magneten en laat geen spoor van schaduw achter.

Iedereen kan vanuit elke kijkhoek optimaal genieten van heldere beelden en levensechte kleuren. De nauwkeurige beeldweergave verandert niet.

Ontdek de wereld met Galerijmodus

Met Galerijmodus breng je de wereldwonderen naar je woonkamer. Elk seizoen worden de adembenemende foto’s bijgewerkt door TripAdvisor.

LG Galerijmodus
Anker

[]

Wil je een bepaalde sfeer in huis? Die overeenkomt met je stemming? Kies zelf een afspeellijst voor bij de slideshow of luister naar de muziek die LG zelf heeft uitgekozen.

Ben je een echte kunstfanaat? Met Galerijmodus kan je ook schilderijen weergeven zodat het lijkt alsof de tv een schilderij aan de muur is.

Anker

[]

LQOLED65W8PLA tv
LG OLED TV oled65w8pla
6 999,00
LQOLED77W8PLA tv4 (2)
LG OLED TV OLED77W8PLA
12 999,00