Maak kennis met de Panasonic OLED tv’s

16 mei 2019

Meer en meer mensen kiezen voor een OLED tv. En daar hebben ze gelijk in. Ontdek zelf het verschil van helderheid, kleuren en contrast in de winkel!

Vooral op het gebied van zwarttinten en contrast heeft een OLED tv een streepje voor op de conventionele LED tv’s. Dat komt omdat elke pixel afzonderlijk geregeld wordt. Aan, uit of ergens tussenin. Kleuren zijn levendiger en helderder en er zit meer contrast in donkere scènes. Met een OLED tv mis je nooit meer een detail, ook wanneer je bij daglicht kijkt.

Bovendien hebben OLED tv’s geen achtergrondverlichting waardoor ze veel dunner zijn. Hang je tv op aan de muur en ze verdwijnt naadloos in je interieur.

Anker

[]

Panasonic OLED tv’s: Hollywood to your home!

Haal een Panasonic OLED tv in huis en je kijkt tv zoals de filmmakers uit Hollywood dat willen. Panasonic werkte met heel wat regisseurs samen om het beste beeld en geluid te creëren. Wist je dat er in heel wat mastering studio’s Panasonic OLED tv’s hangen? De post-production gebeurt dus op deze tv’s. Nog een bewijs dat Panasonic tv’s goedgekeurd zijn door filmmakers. En jij kijkt films op dezelfde tv waarop ze gemaakt zijn.

Panasonic OLED tv’s zijn geoptimaliseerd om films en series in de beste kwaliteit te bekijken. Kijk je vaak sportwedstrijden? Schakel dan de sportmodus in en geniet van nog levendigere kleuren en een realistisch surround geluid. Het lijkt alsof je echt in het stadion zit. Liever gamen op groot scherm? De game-modus met snelle reactiesnelheid zorgt voor realtime gamen zonder vervelende haperingen.

Panasonic OLED tv: Hollywood to your home
Anker

[]

Perfect beeld en geluid

  • 4K Ultra HD resolutie: super scherp beeld met vele details
  • OLED-technologie: het diepste zwart, levendige kleuren en de meest gedetailleerde beelden
  • Krachtige HCX processor voor een snelle beeldverwerking en slimme functies
  • 360° Dolby Atmos geluid: meeslepende muziek en geluid
  • HDR10+, Dolby Vision, HDR en HLG: heldere en realistische kleuren
  • myHomeScreen: je eigen, gepersonaliseerde beginscherm met je favoriete en meest gebruikte apps
  • Stembediening via Google Assistant en Alexa (sommige modellen)
Panasonic OLED tv
Anker

[]

Overtuigd van de Panasonic OLED tv?

Je wilt er zelf eentje in huis? Om je woonkamer te transformeren tot je eigen cinema? Dat kan!

Bekijk ons assortiment Panasonic OLED tv’s hieronder. Er is er eentje voor iedereen: met of zonder voet, met of zonder geïntegreerde speakers of soundbar, super groot scherm of iets kleiner,… Kies de tv die bij jou past!

Anker

[]