Betaalbare OLED tv van Panasonic

05 november 2018

Nieuwe tv nodig? Ga voor het beste van het beste en kies voor een OLED-tv! Bang voor het prijskaartje? Hoeft niet, want OLED-tv’s worden steeds betaalbaarder en deze Panasonic tv is daar een uitstekend voorbeeld van.

Anker

[]

Design

Het eerste dat in het oog springt, is het ultradunne design van zowel het scherm als de voet. Daardoor oogt de tv bijzonder elegant. Het stijlvolle zwart staat bovendien beeldig in gelijk welk interieur.

Een tv met een beelddiagonaal van 55 inch of 140 centimeter is ideaal voor de gemiddelde woonkamer. Om optimaal van de kwaliteiten van de tv te kunnen genieten, moet je er zo’n drie meter van verwijderd zitten, wat bij de meeste gezinnen zo ongeveer de afstand is tussen de zetel en de tv.

Nieuw item
Anker

[]

Nieuw item

Beeld

Een OLED-tv maakt gebruik van 8 miljoen pixels die zichzelf verlichten. Doordat elke pixel individueel aan-en uitgeschakeld kan worden, heb je de ultieme controle over de intensiteit. Een pixel die niet verlicht is, zorgt dan weer voor fantastisch donkerenvol, écht zwart. Samen komt dat neer op een subliem contrast van perfect diep zwart en levensechte kleuren. Dat maakt OLED-tv’s de beste tv’s van het moment. Je brengt Hollywood naar je woonkamer en kijkt films en series exact hoe de makers het bedoeld hebben. Geweldige 4K Ultra HDR beeldkwaliteit op een breedbeeld beeldformaatvan 16:9 zoals in de bioscoop met een resolutie van 3840 x 2160 pixels.

Anker

[]

Geluid

Hoewel de tv het moet stellen zonder geïntegreerde soundbar, is 40 watt een stevig geluidsvermogen en dat resulteert in prima klank. Het ultradun design doet anders vermoeden, maar de tv produceert een verrassend krachtig geluid, zonder ook maar enige vorm van ruis.

Anker

[]

Smart TV

My Home Screen 3.0 is de nieuwste versie van het Smart TV menu van Panasonic. Met zijn minimalistische vormgevingblinkt het uit in eenvoud. Het is zeer overzichtelijk met apps onderaan het scherm en reageert snel. Daarnaast kan je het makkelijk aan je persoonlijke voorkeuren aanpassen.

Anker

[]

Overtuigd? Bestel hier jouw OLED-tv!

Anker

[]

PVTX55FZ830E tv1
Panasonic oled tx55fz830e
1 799,00