Samsung Qled

06 juni 2018

Vorig jaar lanceerde Samsung de QLED tv's die gebruik maken van de Quantum Dot technologie. Samsung bouwt dit jaar verder op QLED met een lijn televisies die perfect integreren in je interieur. Het 2018 gamma QLED tv's staan garant voor verbluffende kleuren, een intuïtieve Smart TV interface en een feilloze integratie.

Anker

[]

Q STYLE: stijlvolle oplossing

Samsung QLED - Q STYLE
Anker

[]

Samsung vindt dat een tv perfect moet passen bij jouw levensstijl en in jouw interieur. Zwarte schermen in je woonkamer zijn verleden tijd dankzij de Ambient Mode. Lelijke kabels zijn weggewerkt om je niet af te leiden van het beeld.

Anker

[]

Samsung QLED - Q STYLE - Ambient mode

Ambient Mode*

Dankzij Ambient Mode gaat je tv helemaal op in je interieur. Het zwarte scherm wordt een uniek en persoonlijk scherm via de 3 verschillende functies: gebruik je tv als decoratie (DECO), als informatiebron met het weer en nieuwsberichten (INFO) of als fotoalbum (PHOTO).

De tv beschikt over ingebouwde lichtsensoren die het beeld aanpassen naargelang het omgevingslicht. Bovendien is Ambient Mode energievriendelijk en is er geen kans op inbranding van het scherm.

* De kwaliteit van Ambient Mode is afhankelijk van o.a. de achtergrond en lichtinval.

Samsung QLED - Q STYLE - Invisible cable

Geen lelijke kabels in zicht

Je kiest een mooie tv, maar dan zie je enkel die lelijke kabels naar o.a. het stopcontact en de randapparatuur...

Samsung heeft de oplossing: een transparante kabel verbindt je tv met de One Connect-box die op zijn beurt verbinding maakt met het stopcontact, je dvd-speler en andere randapparatuur.

Plaats je tv waar je wil en geniet van een nette en mooi afgewerkte opstelling.

Samsung QLED - Q STYLE - No gap

Naadloos tegen de muur

Via de optionele wandbeugel (de No Gap Wall-Mount) hang je je QLED tv naadloos tegen de muur. Er is amper tussenruimte!

In slechts drie eenvoudige en snelle stappen installeer je de wandbeugel. Hangt je tv na ophanging toch wat schuin? Geen paniek! Je kunt tot 6° corrigeren zonder nieuwe gaten te moeten boren. Kantel de wandbeugel eventueel 15° naar voren voor het perfecte beeld wanneer je tv wat hoger hangt.

Anker

[]

Q PICTURE: de meest heldere kleuren

Samsung QLED - Q PICTURE NL
Anker

[]

De beeldkwaliteit van een tv is de topprioriteit voor wie een nieuwe tv koopt. Daarom gebruiken Samsung QLED tv's Quantum dots die het licht omzetten naar de meest intense kleuren. Dit resulteert in een hoge helderheid, groot contrast en een ruime kijkhoek op elk moment van de dag.

Anker

[]

Samsung QLED - Q PICTURE - 1 miljard kleuren

100% kleurvolume**

De Quantum dots in Samsung QLED tv's zijn verantwoordelijk voor de meest heldere kleuren en een extra groot kleurbereik. Daarom zijn deze QLED's 's werelds eerste tv's met een 100% kleurvolume.* Hierdoor tonen ze de subtielste kleurschakeringen in donkere en heel heldere beelden.

** Bevestigd door de internationaal gerenommeerde test- en certificeringsorganisatie Verband Deutscher Elektrotechniker (VDE).

Samsung QLED - Q PICTURE - Contrast

Donker of licht, altijd alle details

Samsung rustte het nieuwe TV paneel uit met een speciale anti reflecterende laag die storende reflecties verhindert en het contrast en de helderheid niet beïnvloedt. Hierdoor geven QLED tv's alle details weer van lichte of donkere scènes. Het maakt niet langer uit of je in een donkere of lichtrijke kamer kijkt.

Samsung QLED - Q PICTURE - Q engine

Spectaculaire beelden

De Q Engine processor is krachtig genoeg om de QLED tv's van spectaculaire beelden met rijke kleuren, veel details en grote contrasten te voorzien. De weergave van deze gigantische hoeveelheid gegevens zorgt voor een echte cinema-ervaring!

Anker

[]

Q Smart: de Smart TV bij uitstek

Nieuw item
Anker

[]

Zoeken naar de juiste afstandsbediening is verleden tijd. Met de Samsung One Remote Control heb je er maar één meer nodig. Deze bedient je tv en alle randapparaten zoals digitale tv, blu-ray speler,...

Anker

[]

Samsung QLED - Q SMART - SmartThings app

SmartThings App

Installeer de SmartThings app, sluit je tv aan op het Wi-Fi netwerk en je tv installeren en configureren is in enkele stappen gebeurd. Bovendien wordt je tv via deze app het ultieme dashboard om al je slimme apparaten in huis te beheren.

Synchroniseer je Samsung toestellen met elkaar via Content Sync & Share. Bekijk heel snel foto's van je smartphone op de tv of laat je Samsung wasmachine een bericht doorgeven wanneer de was klaar is.

Samsung QLED - Q SMART - One Remote

Eén afstandsbediening voor alle toestellen

Voortaan heb je enkel de Smart Control afstandsbediening nodig om je tv en alle randapparatuur zoals je Digicorder, Blu-ray speler of audio-uitrusting te bedienen. Gedaan met zoeken naar die ene afstandsbediening!

Samsung QLED - Q SMART - SmartHub

Snelle toegang tot je favoriete content

De Smart Hub verzamelt al jouw favoriete entertainment. Met enkele toetsen surf je van de ene content naar de andere en vind je alles snel terug. Hij onthoudt je favoriete tv programma's en websites, streaming diensten, games,... en herkent meteen alle apparaten die je zelf aansluit.

Anker

[]