Wafels maken met wafelijzer

Vakantiepret: van kleine dracula's tot nosegrabs

Ben je een gezellige thuisblijver en vier je carnaval? Met een wafelijzer, pannenkoeken maker of cupcake machine maak je het extra gezellig tijdens de vakantie! Of trek je naar de sneeuw? Film al je tricks en de après-ski op het terras in de zon!

Anker

[]

Carnaval

Wafels bakken voor je kleine prins carnaval

Na een hele dag feest zijn de maagjes snel gevuld met een verse pannenkoek of wafeltjes in alle vormen.

Want wat is heerlijker dan thuiskomen in een warme en gezellige keuken die ruikt naar versgebakken wafels, pannenkoeken of waarom niet: cupcakes voor de allerkleinsten?

Met een wafelijzer van FriFri zijn de wafels dit jaar perfect gebakken dankzij het omkeerbaar systeem.

Kies platen voor hartvormige wafels, kleine wafeltjes en zelfs croque.

Anker

[]

Pannenkoeken voor kleine hobbits

Kleine monstertjes, grotere indianen en de kleinste Pipi Langkousen schuiven aan voor een bord lekkere pannenkoeken met bruine suiker, bloemsuiker of zelfgemaakte confituur.

Met de Tefal pannenkoeken maker maak je pannenkoeken voor 6 personen en de Dolce Gusto espresso machine zorgt voor een kopje koffie voor alle ouders en andere feestvierende familieleden.

Anker

[]

Cupcakes maken en meenemen

Leuk om ook tijdens de stoet mee te nemen: bak je eigen cupcakes met de cupcakemaker voor je vertrekt.

Versier ze samen met de kleine prinsen en prinsessen in de gekste kleuren en houd ze bij als tussendoortje.

Met de Bestron Cupcakemaker bak je in amper 7 minuten 8 cupcakes. Tijd genoeg om ze te uitgebreid te versieren voor je vertrekt. Je krijgt er bovendien 250 cupcakevormpjes bij!

Anker

[]

Ski en snowboard

Snowboarden of skiën is extreem genieten. Tijd om je board of latten uit de kast te halen, je skibril op te poetsen en op zoek te gaan naar de plekken met de beste snowparks. De ideale ingrediënten om je vrienden thuis jaloers te maken.

Live streaming van jouw afdaling en tailgrabs met je videocamera.

Je toont wat je in huis hebt op en naast de piste: ollies, fakies en tailgrabs en dit jaar doe je een backflip zonder benen te breken.

Je gebruikt je smartphone of tablet om je vrienden thuis te laten meegenieten van het prachtige landschap en de onvergetelijke après-ski.

Terwijl je filmt met de HDR A30 van Sony, wordt alles meteen via live streaming met Wi-Fi op tv getoond.

Je neemt deze lichte, compacte, waterdichte camera overal mee: op de piste bevestig je hem aan je helm of rugzak. Tijdens de après-ski film je je vrienden de hele avond van terras tot afterparty en je krijgt er een gratis skikit bij.

Anker

[]